Šta je novo?

The Amazing Spider-Man

Kal-El

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2008
Poena
350
Potvrdjeno da izlazi za pc, mozda bude prvi put vredan paznje....

[YOUTUBE]gxtHCN_0wZk#[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]T91pixJAlm0&feature=related[/YOUTUBE]

Pa dobro shattered dimensions isto nije bio los, daleko od idealnog ali meni je znao da bude zabavan.
Ovo deluje OK, animacije/borba mi se svidjaju. Grad mi bas ne izgleda privlacno, a i sam spajdi mi nekako lose teksture ima.
Al probace se kad vec izlazi za pc.

Da da, Amazing Spiderman ce vise biti koncepciran kao Web of Shadows, odnosno slobodno kretanje po gradu uz nalazenje glavnih i sporednih misija sto je dobro, mislim da mu takav koncept vise i odgovara, dok je Shattered Dimensions bio avanturisticki kroz razlicite nivoe (proslost, sadasnjost i buducnost) i to sa razlicitim likovima, sto je bilo i te kako zabavno. :)

Meni se dopao i Shattered Dimensions i Web Of Shadows, posto sam fan stripova o Spider-man-u. A i ovo mi deluje kao pun pogodak, samo da izadje za PC.

Meni se svidja prvenstveno zbog mehanike i zbog arta, mislim da je veoma dosledno. Rocksteady ocigledno ostavlja utisak na ostale developere kako igre po stripu treba da se rade....

meni je ovo prvi spiderman od ps1 koji mi je privukao opet pažnju. jedva čekam

Posle Ultymate Spiderman-a i prvog Spiderman-a ^ ps1 :D ovo mi se cini ok sto se tice price i ideje... ali combat i phisics sistem :S WTF ! skace po zgradama kao da je cat-woman (i sve to bez zip-a) leti po onom gradu sa zipom kao da je superman... a dok izvrsava animacije udaraca se pomera po podu uz pomoc svoje moci levitacije (dodge) :d baca likove unaokolo kao da je hulk (skoro pa kao on i da skace xD )
iskreno mi se nikad nije svidjala animacija u spiderman-u, a i ovi modeli mi izgledaju nekako zastarelo :/
meni se svideo i Spider-man 2 (movie) (ukoliko se ne varam) ... gde ste mogli igrati kao Green Goblin sto je bilo AWESOME !

ali ajde cekamo neku probu ove igre pa cemo videti

Igra mi jako lose izgleda, teksture su takodje ocajne mada moguce da grafiku malo ispeglaju za PC mada cisto sumnjam...Probacu je u svakom slucaju mada mislim da mi nece drzati paznju ni jedan dan.

Jel igra neko ovo meni igra puca posle par min igranja

Puca ti jer nema pravog leka jos uvek. :)

Kod mene radi ali posle npr. 30 do 60min pukne igra...

Nisam ni sanjao da ovde ima toliko Spider fanova! Međutim kao neko ko apsolutno nije propuštao ni jedan EKSalmanah svojevremeno zbog ovog junaka moram da konstatujem da ovo nema ni blage veze sa onim što bi Spider-Man trebalo da predstavlja i bude. Zamisao nije loša pošto je sad tu čitav grad koji stoji na raspolaganju pa je sloboda kretanja daleko veća, ali sve ostalo je apsolutno totalni promašaj! Zaobići ću ovo da ne kvarim uspomene na Johna Romitu i strip koji je zbilja bio genijalan! ,)

Nazad
Vrh Dno