Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
To je zbog drugacijeg principa rada TFT-a u odnosu na CRT. Znam da sam jednom prinio slucajno jak magnet nekom CRT-u, i skoro je "usisao" sliku s monitora
CRT monitorima smeta magnetno polje zato što ono skreće elektronski mlaz koji emituje katodna cev. Zbog toga mlaz pogađa pogrešne piksele i delove piksela, a slika i boje se deformišu. Kod TFT nema elektronsog mlaza, niti bilo čega sličnog pa samim tim i nema osetljivosti na magnetno polje.
Ne zezajte se mnogo sa magnetima i CTR monitorima i televizorima... Ukoliko ekran duže izložite jačem magnetnom polju može se desiti da se desi da trajno ,,zeznete stvar''. Ja sam se davno tako zezao sa magnetom od nekog zvučnika i starim televizorom i uspeo sam u jednom delu da mu trajno promenim nijansu boje... uvek je vuklo na zelenkasto :d
Potražite na netu (čemu vam služi google? ) princip rada CRT i TFT monitora i sve će vam biti jasno.