Šta je novo?

TFT monitor treperi

wexy

Slavan
Učlanjen(a)
25.05.2006
Poena
304
Podrav pre možda 2 godine sam uzeo SyncMaster 931BF, nisam primetio nikakve probleme do sada međutim, u poslednjih par dana kada tek upalim monitor slika treperi. To bi najbolje opisao kao da se lampe u pozadini pale i gase. Kako vreme prolazi problem nestane posle 2 - 3 minuta sve je u redu i do sledećeg dana radi sasvim normalno.

Naravno, nešto nije u redu. Mene konkretno zanima kakav bi kvar mogao biti u pitanju ako je neko imao sličan problem. Ceo stan sam preturio račun od monitora nisam uspeo da nađem, ubeđen sam da imam barem još 6 meseci garancije, tako da mi je sad i to problem. Ako ne budu hteli da mi prime monitor na servis u Gigatronu (mada verujem da imaju listu svega što sam uzeo pod mojim imenom), da li neko zna servis gde bi mi primili monitor na popravku bez računa itd..?

Unapred hvala.

Probaj da koristis drugi prikljucak. Ako si na dvi predji na vga i obrnuto da bi proverio ispravnost izlaza iz graficke kartice.

Drugar je imao taj problem i na kraju se ispostavilo da ga zeza produzni kabl...a tebi moze da bude i uticnica mozda

Samo se pobrini da se kabl od monitora nepreplice sa drugim kablovima, ili nabavi neki koji ima bolju izolaciju, ako nije to u pitanju probaj da povecas hercazu monitora na 70-75 i to bi trebalo da bude to.

Ako imas kablovsku (modem ili TV) moze biti do toga. Potrazi kljucne reci "galvanski separator" na googleu.

Iskljuci sve USB uredjaje pa probaj,meni se desavalo da mi neki od tih uredjaja pravi problem, uglavnom kablovski modem.

Dajte ljudi, procitajte sta je covek napisao. Monitor se cudno ponasa 2-3 minuta po ukljucivanju, posle toga radi normalno.

@wexy: Ako se problem stalno manifestuje, raspitaj se u Gigatronu da li bi primili na reklamaciju bez garantnog lista. Vode oni evidenciju po serijskim brojevima, nadam se da ce ti izaci u susret...

Poslednja izmena:
ako neresis problem javi se na 0646130178 srdjan .........dok nestrada potpuno pozdeav

Nazad
Vrh Dno