Šta je novo?

TFT i R7500

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

momsab

Znamenit
Urednik
Moderator
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
1,265
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Nameravam da sebi kupim 17' TFT, 16ms nadam se 🙂. Sada imam neki Radeon 7500 LE 64Mb DDR (verovatno nemarkirani model pošto nigde ne piše ime firme), nema DVI. Kartica mi dobro radi za igricu Call Of Duty koju sam igrao sat vremena (odvikao sam se od igrica).

Hoće li mi kartica dobro poslužiti za TFT ili ću morati da uzmem (markirani) 9200SE DVI (kad već uzimam novu grafičku onda nek' ima DVI)?

TFT: BenQ FP767 ili LG L1710S ili LG L1710B (koliko vidim na PCberzi svi su ispod 400€)

Hvala na svim odgovorima!

A zašto misliš da neće da radi OK ako je uparena sa TFT monitorom? IBM je do skora koristio istu grafičku kartu za svoje laptop mašine, mislim da nema potreba da naglašavam kakvi su monitori na IBM laptopovima. Na kraju krajeva, uzmi TFT monitor pa poveži i ako nisi zadovoljan sa dobijenom slikom uvek možeš da kupiš novu grafičku.

Znači, mogu bezbrižno i dalje da koristim sadašnji Radeon 🙂

Koji je najbolji od ona 3 monitora koja sam naveo?

momsab je napisao(la):
Koji je najbolji od ona 3 monitora koja sam naveo?

Umesto LG 1710S i 1710B izašli su 1730S i 1730B. S model nema DVI (pošto nemaš DVI na kartici i nije ti preterano važno - ali ako planiraš skoriju zamenu kartice onda je bolje da uzmeš B).

Nazad
Vrh Dno