Šta je novo?

textualni browser

• Začetnik teme Začetnik teme OxyS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
jel ima neki za windows( ne znam da li je subject ispravan , znaci neki koji prikazuje samo text, bez slika)

To može svaki. Potrebno je samo isključiti prikazivanje slika. Npr. za Internet Explorer: Tools->Internet Options->Advanced->Multimedia->Show Pictures

Postoji, naravno...

Lynx - najbolji textualni browser...

mada, zasta ti to treba? ne znam koliko je pametna upotreba takvih browsera, jer da bi oni ispravno prikazivali sadrzaj, potrebno je da se webmasteri pridrzavaju W3C standarda - a to nije cest slucaj! (prvenstveno zbog nekadasnjeg Netscapeovog i sadasnjeg M$ovog monopola)

smara me grafika ponekad.recimo , benchmarkov sajt se prvo kompletno ucita , pe se tek onda pojavljuje na ekranu, a to zna da potraje, doduse na mozilli je to malo drugacije, pa nju nekad koristim, pa sam mislio da ima nesto dobro, ali izgleda da je oval Lynx malo zaostao u razvoju(oko 2 godine).
hvala na pomoci , u svakom slucaju

OxyS je napisao(la):
jel ima neki za windows( ne znam da li je subject ispravan , znaci neki koji prikazuje samo text, bez slika)

Eto ... sad cu da javno kazem: ja koristim Exploder 🙂
ali, iskljucio sam sve slike i multimediju,
u security sam iskljucio activex *******cije i da ne ucitava javu (i flash gluposti)
ostavio sam active scripting da radi java script i css
Sve mnogo brze pichi!
Ako bas hoces da pogledas neku sliku, desni klik > show picture

Nazad
Vrh Dno