Šta je novo?

TEXONI lcd 32" ???

The_Grunf

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2004
Poena
620
Ovako,

veceras sam slucajno naisao na jedan texoni lcd hdready tv za nekih 450 evra sa 2 godine garancije. Inace prodaje se u jednoj firmi koja valja i satelitske antene.
Elem, posto sam namjeravao da se rijesim ovog svog crt-a koji je nakacen na komp ovo mi se cini kao ok rjesenje jer bi za komp-om radio sa virka 1 - 1.2 metra razdaljine, a dobro bi doslo i za gledanje hd filmova da ne vucam laptop do tv-a u dnevnoj svaki put kada hocu to da gledam kako treba.

Moje pitanje je, koliko je sigurno kupiti ovaj texoni i kakva su iskustva sa istima ako ih ima. Inace dizajn je manje vise slican novoj seriji sony lcd-ova, dakle crna mat plastika i zvucnici ispod displeja. Odzada ima 1x hdmi, 1 ili 2 scart-a, d-sub, rgb (cini mi se) i mislim s-video. Meni sasvim dosta (u stvari mi treba samo d-sub u hdmi za ps3 kasnije kada ga nabavim)...

To je extra cena!!!!
36 000 dindzi za 32"!!!
Posalji mi na pm ili napisi ovde koja je radnja u pitanju
Inace ne znam nista o Texony ali ako bi ga video.....

Poslednja izmena:
Radi se o Unikom-u, ne znam gdje je to tacno u BG-u posto nisam iz BG-a, ali centrala im je u BG-u :)
Pitao sam da ponesem laptop i da probam sliku sa njege posto ce mu to biti osnovna namjena (pored gledanja sat-tv kanala preko ss2) i rekli su moze tako da cu sutra i to probati pa cu reci svoje utiske o radu u win-u i o nekom hd rip-u.

Radi se o Unikom-u, ne znam gdje je to tacno u BG-u posto nisam iz BG-a, ali centrala im je u BG-u :)
Pitao sam da ponesem laptop i da probam sliku sa njege posto ce mu to biti osnovna namjena (pored gledanja sat-tv kanala preko ss2) i rekli su moze tako da cu sutra i to probati pa cu reci svoje utiske o radu u win-u i o nekom hd rip-u.

Obavezno sutra utiske.
Sad sam se setio. Pa tamo sam kupio tokom rata svoju satelitsku opremu. Unikom Unisat.
Bice dobro svratiti posle 8 i cirka godina. Samo da nadjem telefon lebac mu j*b*m:d

Poslednja izmena:
Prvi dio dobro pretpostavljas, ali probacu ga. Jednostavno nisam stigao da odem krajem prosle sedmice :( Napisacu nesto cim probam, sutra prekosutra. Svakako moram do njih jer mi je otisao tuner na samsungu 9500 :(

Nazad
Vrh Dno