Šta je novo?

Tetris

nemanja123

Čuven
Učlanjen(a)
28.10.2007
Poena
665
Jel zna neko gde može da se kupi iole kvalitetan Tetris (inostranstvo, kod nas, gde god)? Jel ima neko nekog iskustva sa izborom?

Ako misliš na ono plastično kućište sa "talasom" na sredini za prste, ona pročitaj PP.

1696964661736.jpeg

Da na to mislim. Ali kakva su oba? Jel su od najjeftiniji plastike ili su nešto bolji?

Verovatno su krš.
Teško da to ima kvalitetno

Taj iz Pepca je krš. Ovo je nešto kvalitetnije:

Ako hoćeš stvarno kvalitetan uređaj kupi neki Anbernic pa igraj tetris na njemu, mada to baš i nije odgovor na tvoje pitanje jer na tim handheldima ima sve od testira pa sve do GameCube konzola.

Ja još uvek imam onaj (8 in 1) prvi, sivi koji se pojavio ‘90-ih kod nas, u mint stanju sa kutijom. :giggle:

Ovaj sa "talasom" nije los za cenu koja se trazi za njega. Vidim da je na oglasima 350 dinara. Tesko da ce bilo gde da se nadje po toj ceni. A za sve se kaze "koliko para toliko muzike ".
Znaci za 350 din. to je najbolje sta ima.

Naravno da Kinezi tokom vremena obaraju kvalitet plastike da bi odrazli cenu niskom. Ali ostalo je sve kao i na svakom drugom.
I ja imam neki star 15 godina srebrni koji sija kao da je nov. Ali to se vise ne pravi. Imam i male dzepne koji su san snova za ove nove. Neka "metalik" plastikakoja nije providna kao ove sadasnje bede. Imam bar 10 razlicitih. Pa i "talas". Vredi 350 din. vise ne.

Nazad
Vrh Dno