Šta je novo?

Tetris

Stojan993

Cenjen
Učlanjen(a)
29.08.2014
Poena
130
Kao što naslov kaže, interesuje me gde ima kod nas da se kupi tetris konzolica? Bitno je da bude siva, sa belim slovima. I trebalo bi mi 300 komada(ne pitajte što). Na aliju ima samo sivi sa crnim slovima, ili crni sa belim(one ostale vesele boje ne dolaze u obzir). I da, hitno mi je 🙂 Hvala na pomoći unapred

1abd995c0ffc5697a324b70489330342--s-childhood-childhood-memories.jpg

Ovako nešto...

Alibaba za te vece porudžbine

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kod kineza u bloku 70? Ima i neki kineski trzni centar na autoputu, negde kod zmaja, googlaj...

Ja sam skoro kupio jedan Tetris od naših Kineza...
Lm, plastika je jako loša tanka i slaba, tako da računas na to.
Nije kao uređaji iz devedesetih 🙂

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Hvala na odg. Sutra ću do bloka 70. Alibaba ima baš prevelike brojke za min porudžbinu, tipa 10k. Na aliju mi je do sad najbolja ponuda crni s belim slovima, i izađe sa brzim shippingom oko 1.6k $. Kolika li je carina na to?

Gde moze da se nabavi original iz devedesetih ? Polovan posto nov sigurno nije moguce pronaci

Hvala na odg. Sutra ću do bloka 70. Alibaba ima baš prevelike brojke za min porudžbinu, tipa 10k. Na aliju mi je do sad najbolja ponuda crni s belim slovima, i izađe sa brzim shippingom oko 1.6k $. Kolika li je carina na to?

32%, li to već spada pod uvoz robe za komercijalnu upotrebu, pa mož da bude i skuplje

Mislim da to mora da kupi i uveze firma koja je registrovana za uvoz. 300 komada sigurno neće moći da uveze fizičko lice. Proveri prvo sa carinom šta i kako ide.

Trebao si svratiti do one kineske robne kuce u bloku 44 (bivsa rk beograd) oni su imali 100%

Mada opet ponavljam kvalitet cele sprave je los, samo su mogucnosti unapredjene i ima dosta vise igara, tako da je to upakovano u dobro kuciste verovatno bi se opet prodavalo, mada danasnja dece ne prihvataju takvu "grafiku":-devil-:

Kazes 1.6k $ za 300 komada..znaci za carinom oko 2.2k$ sto mu dodje oko 800 din po jednom tetrisu..vidi da li se to isplati, ja sam kod kineza video tetris za 500 dinara

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno