Šta je novo?

Test SanDisk Ultra 64gb microSDXC

delevic

Slavan
Učlanjen(a)
21.04.2012
Poena
200
default.jpeg

Windows 7 karticu nije hteo da prepozna. Mozda moj citac kartica ne podrzava sdxc , ali u svakom slucaju win je video kao karticu od 1MB. Kada sam karticu ubacio u telefon sve je bilo ok. Telefon je formatirao karticu i radila je bez ikakvih problema. Ali ni posle tog formata , kada sam izvadio karticu iz telefona, windows nije hteo da je prepozna. Opet je pisalo 1mb :) Tako da sam ove testove radio preko telefona koresteci UMS mode prilikom testiranja u Crystalu.

Test na telefonu NoteII
6b0n.png
5xag.jpg

Slabi su rezultati za takvu karticu. Ako dobro vidim, u pitanju je UHS-I kartica. Samsung na takvim karticama propisuje 48MB/s read.

Možda bi i ova kartica izvukla takve rezultate sa nekim kvalitetnijim čitačem. Probaj je u nekom laptopu sa ugrađenim čitačem.

To je to , ovde je i propisano 30mb/s citanje, sto je na telefonu i dostignuto. Probacu i sa nekim novim citacem.

s4pr.jpg

Sa ovom karticom nije bilo problema u Windows7. Prepoznata je bez problema. I ovo je test direktno sa citaca:

orw8.jpg

Daj mu veci test file (100MB ili jos bolje 1000MB - tj. default test), neka se propisno razmahne.

I pusti nekoliko prolaza, nemoj samo jedan.

Nesto tu ne stima...Usustini write je ok tu se krece oko 10mb/s ali read bi trebao biti veci oko 28mb/-30mb/s

Nazad
Vrh Dno