dusans
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.11.2004
- Poena
- 319
iPod :dPored njih, zar nekom treba nesto drugo?
...Pored njih, zar nekom treba nesto drugo?
o boze!!!i jugo moze da se vozi!
![]()
Jugo nije auto, to je prevozno sredstvoNemoj da vredjas vlasnike automobila, to nije lepo
@aca: meni recimo treba - oko 4 sata dnevno. Pa umesto da blenem u prazno dok se klackam GSP-om ili da slusam kako mladi trubaduri kreste po autobusu pokusavajuci da imitiraju svoje, ne tako dobre, idole, bolje je da drzim slusalice u usima i da slusam muziku.
Za one koje mrzi ili prosto nemaju vremena da stalno menjaju pesme u svojim plejerima koji imaju memoriju kapaciteta 256, 512 i 1024 mb, iPod sa kapacitetom od 3 ili vise GB je pravi izbor. Mene licno mrzi da stalno briskam i menjam pesme na mom iRiveru iako su mi vec dosadile.
slazem se sa ovim... ne kontam zasto bi neko bacio tolike pare na obican mp3 plejer... meni se licno vise svidja da slusam radio u kolimapostoje i mobilni telefoni sa velikim kapacitetima kartica. Pored njih, zar nekom treba nesto drugo?
Pa da. Ja sam podesio da mi automatski sinhronizuje library u notebook-u i na iPod-u.
Ipod pušta loseless?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari