Šta je novo?

Test: MSI GT660R

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Šta je to što može privući čoveka i naterati ga ta plati visoku cenu za vrhunski notebook računar? Mnogi su analizirali ovaj problem u pokušaju da unaprede sopstvenu prodaju, te odlučili da pored snažnog hardvera ubace i poneke specifične mogućnosti. MSI je tako na svoj gejming laptop implementirao Dynaudio rešenje
za zvuk i dodao još nekoliko sitnih i ne tako sitnih mogućnosti. Čini li to GT660R privlačnom kupovinom...?

Više o tome...

Poslednja izmena od urednika:
Da nije malo mnogo 1920x1080 za 15.6" ekran? :)

Ne, nije mnogo - ja na trinaestici imam 1600x900 i uzivam, divota jedna

Nista nije mnogo kada je o rezoluciji rec

I dalje mi zvuci neverovatno, ali ipak treba probati. :)
Jel' ima negde da se vidi screenshot desktop-a kako to izgleda?

P.S.
Nekada davno sam probao 1920x1440 na Samsung 757NF 17" CRT!
Bez lupe nista! :D

Ma desktop verovatno nije problem :) Na Win 7 ima opcija da podesiš veličinu ikonica kako god ti odgovara, može čak i preko celog ekrana :D a za one koji nisu znali ovu foru probajte Ctrl + Scroll dok ste na desktopu i videćeta o čemu je reč :d Inače mašina je vrh vrhova i to stoji, šokirao sam se kada sam video da ima 12GB rama :shock: Iskreno ja sam podržalac velikih rezolucija :p jes da sam malo ćorav ali volim kad je sve onako prostrano :banana:

...već se LED-ovi mogu podesiti iz aplikacije koju MSI isporučuje sa svojim računarom.
Fazon sa Alienware laptopova :).

Za grafiku je zadužena Nvidia GeForce GTX 285M grafička karta sa 1 GB GDDR3 sopstvene memorije.
Ubaciti staru grafičku karticu pored toliko novih u top model je imbecilno.

Al' dobro, postoje verzije sa Mobility Radeon HD 5870 i uz to su još jeftinije :).

- Autonomija je mogla biti bolja
:laugh:

Nazad
Vrh Dno