Šta je novo?

Test monitora!

Milan

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2002
Poena
619
Da li je samo meni ovo nejasno a i smesno:p
Jedan od proizvodaca koji se izdigao iz mase prosecnih jeste tajvanski CTX. Njihov trud da se razlikuju od takozvane konfekcije je evidentan i donosi plodove. Konstantan kvalitet, ma kakav on bio, je najbolja osobina proizvodaca monitora i CTX je ima. ]
Uporedni test 17-incnih flat monitora

:D opste poznata stvar je (il' bar sam tako mislio ;)) da su monitori vrlo cudna roba kad je u pitanju kvalitet. lako moze da vam se desi da neko iskreno preporuci neki model, a vama zapadne krs jer proizvodjac slucajno/namerno pravi losije serije. ocigledan primer je hansol 710P, koji se krece od fenomenalnih (za svoju cenu) do "oslepljivaca" ;) zbog toga je "najbolja osobina proizvodaca" konstantan kvalitet, jer (skoro) uvek dobijate ono sto su i drugi videli. kazem "skoro" jer je takodje opste poznata stvar (nadam se ;)) da ne postoje dva indenticna monitora, tako da uvek moze da vam se desi da ortak ima bolji/gori monitor iako je u pitanju isti model.
dakle: zvuci sasavo, al' tako je! :D

Imam jedan "" FENOMENALNI "" hansol 701P ( elektrolika i cev su SAMSUNGOVE ) star 2,5 godine. Znaci prve serije su bile najbolje.
A to sto kod nas dolaze lose serije nije slucajnost jer svi znaju da imamo losu struju pa se vade .
Posle praznika kupujem HANSOL 710DT DYNAFLAT opet SAMASUNG-ova cev ali elektronika ???

Nazad
Vrh Dno