Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Bobby čestitke za club lvl3 btw, ja nešto batalio u zadnje vreme da igram, a klub uznapredovao... XD

Idem da se igram, ajde dodajte me, ja tek počeo, vozim golfa :D

Ljudi, gde ima da se uzmu original ključevi za aktivaciju? Ne bih da dajem 4000+ din samo za ištampan omot i dvd. Nadam se da je tako nešto moguće. :)

Jel moze neko da mi uploaduje svoj save posto je moj corrupted? Hvala unapred.

Jel niko nece da okaci save zato sto ga mrzi ili zato sto ga sramota zbog lika kog vodi? :D

Daj bre udelite nesto, na netu samo nalazim neke money sejvove ali me ne interesuje vec hocu i otkljucane Havaje ili barem dotle posto me mrzi ponovo da sve prelazim ispocetka...

Ljudi jel igrate vi jos ovo, ja tek poceo pre neki dan, kako da udjem u klub :D

^
Ja upravo pazario na Steam-u,pa i mene interesuje dali neko ovo igra!

Dali je neko imao problema da mu je u launcheru prilikom update-a NAT Type Strict Symmetric i kako prebaciti da bude FullCone?

Moram malo da prostudiram kako se otvaraju ti portovi,posto sam totalni laik za te stvari!Hvala ti za link!:wave:

Auh.. Ozivljavanje teme posle pola godine ali ****ga imam pitanje :D Ako kojim slucajem reinstaliram windows a potom i igru hocu li izgubiti trenutnu statistiku? Kapiram da ostajes uz profil ili? I kako da promenim zastavu zemlje, nema sile da nadjem a cini mi se da sam je pre pronasao..

google it, ali pretpostavljam da se deo sejva nalazi i na hardu, kao recimo ja sto sam zaboravio da kopiram fajlove iz live foldera pa sam izgubio statistiku za DiRT3 i moradoh sve iz pocetka da prelazim da bi otkljucao kolca i cepao ljudski online :p

users\tvoj nalog\documents\eden games direktorijum iskopiraj negde,pa kad ponovo instaliraš igru vrati sve na isto mesto.Zastava se određuje izborom lokacije (zemlje) u windowsu.Nema Srbije u igri.

Jel igra ovo još uvek neko?
Kakva je sad situacija sa igrom? Da li je bagovita kao pri izlasku ili su je sredili?

Vidim je na popustu pa da znam da li da kupujem.

Imam problem sa seckanjem. Nebitno da li je najniza rezolucija i low podesavanja ili native rez. i very high, 20-22 fps dobijam. Sve ostale igre rade na max BF3, FC3...

Nazad
Vrh Dno