Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Igra se pravi. Eden games je ćutao i ćutao i ćutao, ali konačno imamo mrvicu informacije da će se ovo čedo pojaviti. TDHL je interni naziv za TDU2.
Očekuje se za PlayStation 3, Xbox 360 i PC.

Ova informacija je procurela zato što je čovek postavio to kao informaciju u svom CV-u.

Za svaki slučaj, poslao sam mejl Eden games-u ([email protected]) sa pitanjem da li je informacija tačna, mada čisto sumnjam da će odgovoriti.

*Ako su slagali mene i ja lažem vas.

E ovo se cheka! Nadam se da ce izaci do 2012.

Odavno se znalo da ce igra da izadje samo niko ne zna kad.;)

Pa još su davno rekli da je TDU 2 odložen za ovu godinu.

Prvi deo je odlican, jedna od boljih voznji po meni.

Prosto ne znam gde bi mogli da odu sa TDU2. Ohau je bio ogroman. Možda povežu sva ostrva na Havajima.

My Wishlist:
- Na wishlist bih dodao editor za pravljenje delova (felni, spojlera).
- Aftermarket prodavnice felni, spojlera, body kitova...
- Ne volim vinile i ostale gluposti, tako auto izgleda samo smešnije, ali neka nalepnica, zašto da ne.
- Opcije za podešavanje automobila, pritiska u gumama... Nalik NFS PU.
- Pored već ustaljenih proizvođača, koji su se pojavili u TDU, mislim da nedostaje TOYOTA i BMW.

Toliko. :)

Po svemu opisanom, NFS je igra za tebe :)

Ako je ovo istina bice super! Mada nevidim razlog i zasto nebi. Prvi deo je bila jedna sasvim solidna voznja, koja se dosta igrala. Zasto onda nebi napravili nesto na slican fazon npr, kao sto kaze sirnemanjapro i ja bih se slozio sa time, ubace sve to i jos par sitnica i eto prave zanimacije! I naravno jos neke marke automobila.

nek ostane Oahu što se mene tiče, samo da poboljšaju osećaj u vožnji. previše je to bila arkada... recimo, da ima fizički model kao NFS Shift, uz bolju grafiku, to bi stvarno bila dobra zayebancija. Samo što više niko za to nema vremena. Voziš se po ostrvu do besvesti... kao da igram simse samo sa kolima...

Malo je falilo da TDU bude odlična igra, na primer one benziske pumpe, ne znam jeste li ih primetili. Bilo bi cool da ima "potrošnja". Još jedna zamerka je na put, na brdašcima auto prosto "skače" po putu. Više je ličilo na neku vožnju po Srbiji nego na Havajima. :)

Uh, sad sam se setio. Da ubace i neki terenac. :) I više motora! :)

Jedina svetla tačka igre su motori fizika je jadna čak i za arkadnu vožnju.Dobra je kao osveženje posle mamutskog NFS seriala ali se AI protivnika kreće od blago retardirane reakcije do nerealno dobrog kretanja i navlačenja na "civilna"vozila.Sve u svemu ne shvatam čemu tolika ložnjava?GT5 je bio i ostao jedina igra vredna imena simulacija vožnje i jedina je igra zbog koje bih uzeo PS3 od zvuka do fizike vozila.TDU je bio aktuelan u eri PSone-a a i onda nije mogao da pridje Colin Mcrae reliju i po meni najboljoj igri od svih NFS-a Nfs Porshe Unleashed-u!

Hahah, e svasta...GT5 nije ni izasao (a ka' ce djekna jos se ne zna) ali je zato bolji od TDU i "simulacija" voznje, tj. jedina vredna tog prestiznog epiteta:d... i porediti free-roam voznju sa CMR-om ili trkama "vozaj ukrug" je smesno.

TDU je odlicna arkada, ima mane ali zato i gomilu dobrih stvari, ogromnu mapu, solidnu grafiku, trke koje nisu u ulicarskom bling-bling fazonu niti vrcenje u krug po jednim te istim stazama. Ima fenomenalan pogled iz kabine, dosta finih sitnica - u kolima radio, GPS, spustanje prozora, okretanje glave, kamera "simulira" g-sile...

Uostalom, tema je nastavak TDU-a, a ne licni afiniteti i sta je za koga "simulacija" i vr' brate...svaki flame i flame bait ce biti obrisan.

Poslednja izmena:
Hvala nex999, uštedi mi vreme na odgovor :) Koliko ja znam, igra će opet biti smeštena na Oahu i imaće potrošnju goriva, promenu vremenskih uslova kao i offroad trke, a samim tim i terence.

Ima i sad terenaca :D
Igra tesko moze da dosadi zato sto je ostvo ogromno :) to i netreba da menjaju samo nek dorade fiziku jel oni brdoviti putevi me nerviraju samo izletis kao sa skakonice i to je glupo kao u shiftu sto je fizika to mi je onako bas bas po meri i da se bre motor dize na zadnji kad zvrnes pun gas u prvoj a bogami i u drugoj :) ili barem na kvacilo a ne kao seljak moras da drzis da se vozac digne

Hvala nex999, uštedi mi vreme na odgovor :) Koliko ja znam, igra će opet biti smeštena na Oahu i imaće potrošnju goriva, promenu vremenskih uslova kao i offroad trke, a samim tim i terence.

Hajde lepo, druže forsaken, priznaj ti nama, otkud tebi takve informacije. :p

Inače ako je ovo istina, to super!

Masala :)

The game will feature:
* MOOR - Massively Open Online Racing
* Realistic vehicles
* Perfomance dynamics
* Vehicle damage
* Weather effects
* Day/night cycle
* Brand new island to explore
* Persona customization
* New race types
* New vehicle classes
* Environmental challenges
* and much more"

:D

Nije ni izaslo a vec znam da ce da razbija.:)

Fizici u standardnom modu ne fali ama baš ič. Put je problem.

Postoje dva mesta gde automobil (sigurno) u standardnom modu "poleti", a to je kada se ide gore ka svetioniku. Obzirom da Enzo-om idete 350km/h ne vidim gde je tu problem. Probajte sa 110km/h (ili bolje ne) da pređete preko nekog manjeg uspona na putu, pa da vidite da li će da vas odlepi ili neće.

Što se tiče motora, to je problem onoga ko vozi. Postoje kontrole za nagib vozača motora (napred i nazad) pomoću koji se kontorliše, kako na putu tako i u vazduhu, položaj motora.

A da u Hardcore modu nema "letenja", što jeste manje inteligentan potez, ne bi smo mogli da uđemo na aerodrom i druga cool mesta. :)

P.S.
Na sve ovo u standardnom modu treba dodati i asistenciju prilikom vožnje.
Driving Aid, Sport, Hypersport i bez asistencije.

P.P.S.
Nedo' Bog da krenu putem NFS-a.

NOVE VESTI!

Prema fotografijama koje su uspešno povađene iz Flash fajla upućeni kažu da je u pitanju Ibiza mesto na kome će se odvijati TDU2.

Zamolio bih kolegu nex999 da nam da neka objašnjenja vezana za screen-shotove (brojevi poligona, šta je unapređeno itd itd).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno