Šta je novo?

Test Drive: Ferrari

Da, kao sto nije postojao ni pre njega. :D

And... its out. Igrao malopre malo i mogu reci da nije lose, upravljivost tu negde sa Shiftom, cini mi se i interesantnije, dok je sam graficki engine onaj iz Shifta. U svakom slucaju interesantan naslov, pogotovo za ljubitelje Ferarija.

btw, onaj hrvat sa GTSurgeons-a je solidno ishvalio igru... moram malo da odmaknem da bi se uverio.

Ja gde god da pogledam pljuvaju je, mada iskreno uglavnom se krecem po simracing sajtovima. :D Mozda je probam, mada mi deluje dosadno.

Ova igra nije simracer a ni totalna arkada, vec ono izmedju, sto kazu simcade ili kako bi vec to moglo da se objasni jer ipak je ovo TD naslov. A sto se tice simracing sajtova, upoznat sam i da na njima obitava i jedna mala posebna "elita" pc strucnjaka koji se u simracing razumeju vise nego li i realni vozaci. Ako obitavas na VirtualR onda si verovatno upoznat sa neverovatnim spamovanjem i trolovanjem tamo od strane gomile fanboyeva odredjenih igara...

Da da, prvo na VirtualR i mislim.
"na njima obitava i jedna mala posebna "elita" pc strucnjaka koji se u simracing razumeju vise nego li i realni vozaci" - postupno se slazem, sve sami pro vozaci.

Btw znam da je TD: Ferrari semi-sim ili ti simcade, cak mi i lezi taj tip voznji onako za opustanje. JEdino kazem deluje mi dosadno ovako kada gledam na YT gameplay i prikaz karijere.

Pa da, jeste neinspirativno jer se svodi da ti onaj na pocetku trke genericki izdeklemuje sta da uradis (mislim sta bi stvarno mogao u trci da radis? :D) i tako se nastavi i u sledecim trkama. Nema nikakvih animacija, niti neke "vodilje", sem te pocetnicke karijere vozaca kroz odredjena doba sa tih par sekundi naracije pre pocetka trke.

Ma ovo je Shift2 samo sa Ferrari modelima, mozda bih instalirao da provozam par starih zveri i obrisao bih, ne volim Ferrari inace.

Ma jok, Shift kec engine je ovo... sa koliko mi se cini malcice boljim modelom voznje...

Probao sinoc malo, osecaj je jako cudan, rekao bih isti kao u Shift kecu - kao da vozis brodove, pluta na sve strane. Jako me iritira sto ne mogu da potrefim apex, okrenem volan malo manje - prosirim krivinu, okrenem malo vise od toga - isecem krivinu. To mi se nigde do sada nije desavalo,m cak i na default podesavanjima.

Sad sam poterao par trka, nije lose, al nista posebno... Shift je po meni dosta bolji od ovog

Ako probate neki od F1 bolida, videćete da igra nema veze s vezom. Automobili, se previše čudno ponašaju.

Blangblang tanga langa la ngngng ( opis zvuka motora)

Karijera je veoma lose odradjena i balansirana, na pocetku je ekstremno laka, dok kasnije sa novijim automobilima pocinje da bude ekstremno teska. Fizika i ponasanje automobila imaju po neki put svojih momenata, pogotovo noviji automobili, kao i recimo ovako nesto, sto mu dodje "naprednije" nego Shift:

tdferrari2012-12-1215pejue.gif

Ja sam malo skeptican prema igri, nekako mi ne odgovara upravljanje u Test Drive-u. Kad uporedim igranje Forze i Test Drive-a, velika mi je razlika, ne znam da li je do volana koji posjedujem (koji je dobar dok igram Gran Turismo i Forzu, a dok igram Test Drive Unlimited imam osjecaj da vozim traktor po pitanju upravljanja) ili do necega drugog uglavnom, nekako mi je odbojan ovaj Test Drive.

EDIT~Da naznacim da sam Test Drive igrao na računaru, dok sam ostale na xBoxu :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno