SuperStarr je napisao(la):Znači, 6600LE je u stvari 6200 sa NV43 chip-om (i DDR3 memorijom)? Sve 6200 u buduće će biti sa NV44 GPU-om...
Ima li nekih predviđanja kada će se ovo pojaviti kod nas? koja će cena biti? Veća nego 6600?
psaras_pa je napisao(la):Jedno offtopic pitanje...cuvene leadtek-ove 6200 nema nigde u gradu,kazu bice...e sad,recimo da se pojave(uvezu) nove kolicine,a kao sto superstar(i ne samo on)rece nove ce se praviti sa nv44 gpu,da li je prodavac duzan da mi kaze koji cip ima karta koju kupujem?I da li hoce da mi kaze?Ili npr puknem 125e za zakljucanu kartu koju sam recimo mogao da zavrsim za nekih 90e? :wall: :crash:
psaras_pa je napisao(la):Jedno offtopic pitanje...cuvene leadtek-ove 6200 nema nigde u gradu,kazu bice...e sad,recimo da se pojave(uvezu) nove kolicine,a kao sto superstar(i ne samo on)rece nove ce se praviti sa nv44 gpu,da li je prodavac duzan da mi kaze koji cip ima karta koju kupujem?I da li hoce da mi kaze?Ili npr puknem 125e za zakljucanu kartu koju sam recimo mogao da zavrsim za nekih 90e? :wall: :crash:
uNesc0 je napisao(la):...Jos ako nadjemo ove sa DDR3 memorijom (inace standardno je DDR1), dobijamo 6600GT za 120€ cirka!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari