Šta je novo?

Tesla TV

Novi tesla 43 incha, u uglu ovako ima. Sta bi ovo bilo? Mrtvi pixeli ili.... Poručeno preko ekupi... Da li reklamirati.... Kao neki broj ali opet...

Prilozi

• IMG20240629212420.jpg
    IMG20240629212420.jpg
    355.2 KB · Pregleda: 234
  • IMG20240629212425.jpg
    IMG20240629212425.jpg
    422.4 KB · Pregleda: 130
Reklamacija laganini

da nije neka folija? šta piše u uputstvu u delu za sklapanje?

ovde piše "D4", kad se pogleda naopako. ili je folija ili neki zez u fabrici. nisu mrtvi/zaglavljeni pikseli

koji model tačno?

ovde piše "D4", kad se pogleda naopako. ili je folija ili neki zez u fabrici. nisu mrtvi/zaglavljeni pikseli

koji model tačno?
TESLA LED TV 43E635SUS

Pa ako nisu pixeli da kažem onda da nije ogroman problem, jer se vidi jedva, ali nisam u toj oblasti neki expert. Kontam da ako je do pixela valjda kada je ugasen ekran to se ne bi videlo. Jeste deluje kao D4, ali ima i jos jednu tacku ispod D. Svakako im poslah reklamaciju, sad sa tim internet radnjama ne znam kako ide, ali pretpostavljam da bih mogao u najblizi ovlašćen servis Teslin. Imam fiskal i garanciju...

Svakako im poslah reklamaciju, sad sa tim internet radnjama ne znam kako ide, ali pretpostavljam da bih mogao u najblizi ovlašćen servis Teslin. Imam fiskal i garanciju...

Jeste folija, ide preko celog ekrana 🤣. Nadjoh neki klip unboxing Tesla. Uopste se ne vidi, ali kad povuces na kraju gde je onako vidljivo onda odlepi sa celog ekrana. Ja sam mislio da je ta folija samo po ivicama da ojaca ram, od slicajnog udarca po uglovima. Palo mi na pamet na kraju i da jeste neka folija, jer i za telefone ima takva 3d, 4d folija da se namesta. E iscimah i vas i mene. Al eto.... Mozda nekom i pomogne.

Pozdrav, da li neko ima ovaj model Tesla Q55S939GUS?

Redovno se nalazi ispod 45k dinara, i navodno je QLED, mada to nema sanse za ove pare.

Potrebe bi bile za pustanje "jutjuba", Max-a, i slicnog. Vidim i da daju 5 godina garancije, pa ni to nije lose.

Da li neko ima iskustva sa ovim modelom - Tesla 43E635SUS . Kakav je kvalitet slike,zvuka? Unapred zahvalan.
Da li neko ima iskustva sa ovim modelom - Tesla 43E635SUS . Kakav je kvalitet slike,zvuka? Unapred zahvalan.
Jer nisam imao lepa iskustva sa Tesla televizorima. Ovaj propust je imao prošli tv.

Prilozi

• IMG_20240720_225551.jpg
    IMG_20240720_225551.jpg
    109.9 KB · Pregleda: 143
Poslednja izmena:

Redovno se nalazi ispod 45k dinara, i navodno je QLED, mada to nema sanse za ove pare.

Potrebe bi bile za pustanje "jutjuba", Max-a, i slicnog. Vidim i da daju 5 godina garancije, pa ni to nije lose.
Pozdrav,ja ga imam pet mjeseci i jako sam zadovoljan, QLED jeste i meni je jako dobar i zadovoljan sam, nema nikakvog mucanja i zastajkivanja, samo bih vam preporučio da isključite automatski update androida u postavkama

Pozdrav, uzeo sam danas za vikendicu tesla 43e635bf, koristio bi ga bez antene samo za eon kad već imam nalog, e sad ne mogu da nadjem u google play eon nikako. Jel postoji mogućnost da ga instaliram nekako na tv, drugo rešenje mi je da stavljam android box ali prvo bi hteo ako može eon na tv?

Skini ga ručno pa ga isto tako instaliraj:

Računaj da je ovo aplikacija za TV koju možeš da aktiviraš samo jednu, nije ona opcija za mobilne uređaje gde može 5 komada.

Da li neko zna kako da uđem u servise menu na 55S635BUS modelu? Treba mi hitno, a nisam na netu našao ništa. OS je Google TV.

Imam Tesla Q55S939GUS, i mislio sam da će biti loš. ali činjenica je da je slika dobra, trebalo je samo da se malo poigram sa podešavanjima. jer standardne nisu bile ok
Narucio sam za oca 65" Q65S939GUS .... da li bi mogao da navedes podesavanja sa kojim si sada zadovoljan kvalitetom slike .... ?

Narucio sam za oca 65" Q65S939GUS .... da li bi mogao da navedes podesavanja sa kojim si sada zadovoljan kvalitetom slike .... ?
Pa sad, to je sve individualna stvar, subjektivni osjećaj. Ja volim toplije u zasićenije boje, te sam tako i podesio.

Uglavnom, kontrast 70, saturacija 70, oštrina maksimum, gama na svijetlo, temperatura na toplo, DNR isključeno, lokalni kontrast na visoko, MPEG NR isključeno, mapa boja na automatski, filmski mod na automatski.

To je otprilike to.

454154098_513285087869224_2607809025993937725_n.jpg
Izaslo mi ovo na novom Tesla 32" Smart TVu. Sta da radim?

@Zekovic Aaa šta bi se desilo kad bi u tom interfejsu izabrao prazan / 0 byte fajl sa zip extenzijom (ili koju već očekuje) ? 😂

Ja sam uzeo model Q65S939GUS juče i danas ga vraćam, tv ima odličnu sliku što se tiče boja, kontrast takodje ok za ips panel ali su probijanja led osvetljenja katastrofa. Probaću sa još jednim primerkom i ako je ista priča odustajem, a šteta jer je tv stvarno i više nego dobar za 52k koliko me je koštao.

Prilozi

• 20240821_201935.jpg
    20240821_201935.jpg
    252.7 KB · Pregleda: 93
cena je extra,,,,ja sam nabavio isti TV za roditelje i ulaz je bio 54,000 iz CT-a,,,,i isto ima malo probijanja ,,,,ali za te pare nema bolje ,,,,za bolje treba dati bar 20-30k ,,,,

Da li neko zna koji hdmi port je arc na Tesla 55s905bus televizoru?

Ja sam uzeo model Q65S939GUS juče i danas ga vraćam, tv ima odličnu sliku što se tiče boja, kontrast takodje ok za ips panel ali su probijanja led osvetljenja katastrofa. Probaću sa još jednim primerkom i ako je ista priča odustajem, a šteta jer je tv stvarno i više nego dobar za 52k koliko me je koštao.
Evo update-a vezano za ovu Teslu, i drugi primerak ima probijanje što dovodi do zaključka da su ovo krš televizori i nije mi jasno zašto na benchmark testu to nije spomenuto jer nema šanse da su mi 2 primerka slučajno zapala, oba tv-sam ja prvi otpakovao. Imam Phillips The One iz 2019 i apsolutno nikakvih probijanja svetosti nema, tako da sam izgleda ja lud što sam navikao da sve bude kako treba. Sad sam poručio neki grundig nano QLED pa ćemo videti kakve sam sreće...

Zdravo, uskoro treba da kupim novi TV, i razmišljao sam o smart televizoru iz Tesla serije 6. Može li mi neko reći da li 43E635BFS i 43E635SUS podržavaju aplikacije poput MOVE Smart (Supernova), EON? I koje sve striming servise podržavaju? Takođe, ukoliko nemaju te app na Google Play da li imaju pregledač odakle se mogu preuzeti?

oba su Android TV 11. koliko znam, navedene aplikacije podržavaju tu verziju Android TV-a.

Nazad
Vrh Dno