A ovo kada je ugasen pod uglom slikanoReklamacija laganini
Nema tu nikakve folije. Folija je sa strane, ovo je 10cm od ivice. Zanima me jel ovi pixeli ako su zaglavljsni ili izgoreli jel se to vidi i kad je ugasen TV?da nije neka folija? šta piše u uputstvu u delu za sklapanje?
TESLA LED TV 43E635SUSovde piše "D4", kad se pogleda naopako. ili je folija ili neki zez u fabrici. nisu mrtvi/zaglavljeni pikseli
koji model tačno?
Svakako im poslah reklamaciju, sad sa tim internet radnjama ne znam kako ide, ali pretpostavljam da bih mogao u najblizi ovlašćen servis Teslin. Imam fiskal i garanciju...
A da li bi ste podelili razlog/e za vracanje, meni je izuzetno zanimljiva opcija za novi tv, od 10bit-ips, qled-a pa na kraju i dizajn mi je bas ok, eto, hvala unapred!Ja sam ga vratio nazad 🤣
Jer nisam imao lepa iskustva sa Tesla televizorima. Ovaj propust je imao prošli tv.Da li neko ima iskustva sa ovim modelom - Tesla 43E635SUS . Kakav je kvalitet slike,zvuka? Unapred zahvalan.
Pozdrav,ja ga imam pet mjeseci i jako sam zadovoljan, QLED jeste i meni je jako dobar i zadovoljan sam, nema nikakvog mucanja i zastajkivanja, samo bih vam preporučio da isključite automatski update androida u postavkamaPozdrav, da li neko ima ovaj model Tesla Q55S939GUS?
Redovno se nalazi ispod 45k dinara, i navodno je QLED, mada to nema sanse za ove pare.
Potrebe bi bile za pustanje "jutjuba", Max-a, i slicnog. Vidim i da daju 5 godina garancije, pa ni to nije lose.
Narucio sam za oca 65" Q65S939GUS .... da li bi mogao da navedes podesavanja sa kojim si sada zadovoljan kvalitetom slike .... ?Imam Tesla Q55S939GUS, i mislio sam da će biti loš. ali činjenica je da je slika dobra, trebalo je samo da se malo poigram sa podešavanjima. jer standardne nisu bile ok
Pa sad, to je sve individualna stvar, subjektivni osjećaj. Ja volim toplije u zasićenije boje, te sam tako i podesio.Narucio sam za oca 65" Q65S939GUS .... da li bi mogao da navedes podesavanja sa kojim si sada zadovoljan kvalitetom slike .... ?
Obrati se tesla podrsci da ti posalju adekvatan fajl na mejl ili slicno posto na njihovom sajtu sigurno neces naci odgovarajuci fajl.Pogledajte prilog 453474
Izaslo mi ovo na novom Tesla 32" Smart TVu. Sta da radim?
Ja sam uzeo model Q65S939GUS juče i danas ga vraćam, tv ima odličnu sliku što se tiče boja, kontrast takodje ok za ips panel ali su probijanja led osvetljenja katastrofa. Probaću sa još jednim primerkom i ako je ista priča odustajem, a šteta jer je tv stvarno i više nego dobar za 52k koliko me je koštao.Pozdrav, da li neko ima ovaj model Tesla Q55S939GUS?
Redovno se nalazi ispod 45k dinara, i navodno je QLED, mada to nema sanse za ove pare.
Potrebe bi bile za pustanje "jutjuba", Max-a, i slicnog. Vidim i da daju 5 godina garancije, pa ni to nije lose.
Evo update-a vezano za ovu Teslu, i drugi primerak ima probijanje što dovodi do zaključka da su ovo krš televizori i nije mi jasno zašto na benchmark testu to nije spomenuto jer nema šanse da su mi 2 primerka slučajno zapala, oba tv-sam ja prvi otpakovao. Imam Phillips The One iz 2019 i apsolutno nikakvih probijanja svetosti nema, tako da sam izgleda ja lud što sam navikao da sve bude kako treba. Sad sam poručio neki grundig nano QLED pa ćemo videti kakve sam sreće...Ja sam uzeo model Q65S939GUS juče i danas ga vraćam, tv ima odličnu sliku što se tiče boja, kontrast takodje ok za ips panel ali su probijanja led osvetljenja katastrofa. Probaću sa još jednim primerkom i ako je ista priča odustajem, a šteta jer je tv stvarno i više nego dobar za 52k koliko me je koštao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari