Šta je novo?

Tesla tv ne reaguje na dalhinski

JelenaTesla

Poznat
Učlanjen(a)
29.03.2021
Poena
31
treba mi pomoc/ savet. Naime pre par dana sam kupila Tesla tv 43s605bfs i uz njega dobila daljinski. Sve je sljakalo super do trenutka kada tv pocinje da reaguje samo na start dugme na daljinskom, nista vise. Proveravala sam i baterije i kroz kameru telefona testirala daljinski reaguje i zelena je lampica za svako dugme na njemu. Na tv nije updejtovan softver niti je bilo sta menjano sto bi izazvalo gubljenje koda. Dalhinski je original, tesla sa posebnim dugmicima za youtube netflix etc
Pomoc pls pre nego sto krenem da se natezem sa win winom
Hvalaaaaa

Izvadi kabal za struju na 10-tak sekundi, reset dugme za fabricka podesavanja ako ga ima na TV-u....u krajnjem slucaju pozovi Win Win

Pa nesto mi neverovatno da moze da upali i ugasi tv a riknuo, nedelju dana je normalno radio, mislim do kada sam kupila tv pa do juce 😒

treba mi pomoc/ savet. Naime pre par dana sam kupila Tesla tv 43s605bfs i uz njega dobila daljinski. Sve je sljakalo super do trenutka kada tv pocinje da reaguje samo na start dugme na daljinskom, nista vise. Proveravala sam i baterije i kroz kameru telefona testirala daljinski reaguje i zelena je lampica za svako dugme na njemu. Na tv nije updejtovan softver niti je bilo sta menjano sto bi izazvalo gubljenje koda. Dalhinski je original, tesla sa posebnim dugmicima za youtube netflix etc
Pomoc pls pre nego sto krenem da se natezem sa win winom
Hvalaaaaa
Koliko vidim to je smart tv i ima blutut daljinski. Ako ne gresim,mozda ti se daljinac raspario sa tv-om pa zato ne reaguje na komande. Ako ga pali-gasi,to verovatno radi u ir modu. Inace,taj televizor se vraca na fabricka podesavanja kao sto se svaki Android vraca- kroz podesavanja androida.

Koliko vidim to je smart tv i ima blutut daljinski. Ako ne gresim,mozda ti se daljinac raspario sa tv-om pa zato ne reaguje na komande. Ako ga pali-gasi,to verovatno radi u ir modu. Inace,taj televizor se vraca na fabricka podesavanja kao sto se svaki Android vraca- kroz podesavanja androida.
Ima smisla! Uspela sam i bez vracanja na fabricka! Hvala Gileb! Pokrenula sam blutut na tv i ukljucila na daljinskom isto, brzo su se macovali i sada radi ok. Bar znam za ubuduce, samo mi nije jasno zasto se desilo. Hvala jos jednom?

Blutut kao svaki blutut zna ponekad da se raspari,ili si slucajno pritisnula neku kombinaciju tastera za rasparivanje.

Nazad
Vrh Dno