Šta je novo?

TESLA TV J32E601B2S

Specifikacija

Tip ekrana --LED
Dijagonala ekrana --32"
Rezolucija --1366 x 768 (HD)
3D tehnologija -- Ne
Ambilight tehnologija -- Ne
Cinema Screen dizajn -- Ne
Smart TV --Da
Android TV --Da
Android karakteristike --Android Smart 4.4 Jelly Bean
Osvetljenje --450 cd/m2
Standardni kontrast --3000:1
Dinamički kontrast --100000:1
Vreme odziva --5 ms
Osvežavanje --60 Hz, MCI 120
Ugao gledanja (H°/V°) --178º/178º
Digitalni tjuner --DVB-T2/C
DVR --Da
Slika --16.7 miliona boja
HDMI priključak -- 2
USB 2.0 priključak --2
Ostali priključci --VGA/Scart
Dodatne funkcije --Hotel mode / CI slot

Poslednja izmena:
Izvinite na seckanju posta ali nije hteo vise od 5 slika po postu. Fizicki isti kao i predhodni model bez smarta tj. androida cak je i daljinac identican. Presudno je kod ovog modela cena od 32000din za koju smatram da je skroz pristojna. Na zadnjoj slici se samo vide neke karakteritisike do kojih sam uspeo da dodjem. Ako nadjem amlo vise vremena pokusacu da instaliram neki program da izvucem konkretne specifikacije posto se nigde ne vide.

Kao sto rekoh protracao sam sve ali nigde tog podatka na zalost. Pokusacu sutra da skinem neki HW info da pokusam da iscitam sta je ispod haube...

Kolko vidim na jednoj slici pise 340MB rama?! -.-, 720p, vrvt neki MT procesor A7 x2 1.2GHz, 4.4 na TV?! wtf...sve u svemu (po emni) jaaaaako lose...

ps. vreme ce pokazati dal sam u pravu... :D

Jesi li mozda gledao kolika je cena? Daj neku alternativu za 32 000, da je 1080p, najnoviji android, quad core procesor i 2 giga rama, a da pri tom moze da se kupi kod nas u prodavnicama.

Poslednja izmena:
pa napisao covek..32 soma....a tu alternativu tesko da ces da gledas u nasim radnjama,posebno sa tom konfiguracijom...mozda pre neki jeftin TV+Android Tv Box zaseban...

Ma znam da nema ni priblizno takav tv da se kupi kod nas, ali ovo je bio ironican odgovor na post iznad mog. Ne znam sta ljudi ocekuju za tv od 32000? Da bude u rangu kao lg od 45000?

Dosao i do malo detalja. Quad—core AMRv7 1.7GHz (VFPv4,NEON) sa Mali—450 MP i nekih 2GB interne memorije. Kacim vise slika veceras...

P60113-164157.jpgP60113-172707.jpg

Probao sam danas i Kodi sa Genesisom i lepo radi. Na par trenutaka zna da zabaguje sliku zbog neta ali sa sve prevodima super funkcionise. Kada se ubaci flash moze se izabrati kao mesto za instalaciju programa. Par programa tipa Blic, Telegraf, B92 sve lepo radi i fluidno.

Zadnja slika koju sam ubacio je bas ta. Znaci radi skroz OK.

Koliko RAM memorije ima, ne storage? 512KB ili 1GB?

Imas na slikama. 512MB ali je tebi dostupno samo 341MB

Da li imaš problem sa odnosom stranica (aspect ratio) prilikom reprodukcije videa? Na mom je uvek na 16:9 bez mogućnosi da se promeni, koji god plejer koristio.

Nazad
Vrh Dno