Šta je novo?

Tesla Smartphone 6 (iNew 7)

Za te pare ima lg g2. starno ne znam ko ce to da kupi.

gledam sad, sony kamera, ako je cena solidna i cpu jeste starno najnovije gen MTK (quad cortex A53) mozda i bude nesto....

Ovaj fon i slicni T proizvodi su srBski onoliko koliko je L.B McCalebb Makedonac.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Na onom mondo linku iz prvog posta, kazu da ce cena biti povoljnija od prvobitnih 250evra planiranih

nadam se da ce biti povoljnije

za 250e ipak ima da se nadje asus zenfone 2

fon ce verovatno da kosta 180-200 evra, za te pare mozes naci NOVE dosta bolje telefone....

Ja ga sad posle ovoga ne bih uzeo ni da je 100e.:mad:
Prvo pricali da ce biti intel cpu ,sad je MT cpu (quad ,1.3 ghz).
Kaze lik - bice mocna baterija! Kad ono 2100 mAh.
Na kraju jedino sto je razlicito izmedju onog Noa H4,iNew shita i te jadne tesle je logo na poledjini..
Bas kao sto neko rece ,na kraju ce se pozivati na patriotizam i ono ,kupujte domace. :D

Bolje kupiti 2 ta iNew nego 1 Tesla. Bolje 1 u rezervi nego domaca garancija!

Ima u jednoj nasoj prodavnici gigabyte tel istih spec za 20k dinara a moze i za manje uz mts preptplatu..tako da nevidim sto bi kupovali neki rebrandig tel ?!?
Kad neko nebi u srbiji hteo nabrzinu da se obogati na racun raje i ptriotizma.
Kupujmo domace...

Imas neki huawei sa snapdragon 400, hd ekran itd za oko 180 evra, a jos bolje za mozda 10 evra vise imas s3 neo..

Ok Damire, jel su tacne specifikacije sa monda?

Koji bolidizam, nije zbog iphone-galaxy 6, nego zbog sretnog broja N.Tesle . Jooooj kako je moguće da misle da ćemo sve sto nam serviraju da progutamo.
Btw ja se i dalje nadam da će biti intela u sledećem modelu.

Ovo moze da se batali ako ne spuste cenu ispod 160$. Ili da proguraju pteko operatera za jednu kintu. Ovako ga tesko mogu prodati u vise hiljada primeraka.

Ok Damire, jel su tacne specifikacije sa monda?

Tacne su specifikacije, jer Mondo je zaista imao priliku da pogleda telefon.

Ono sto je bitno je da telefon ne moze da se oceni ovako pausalno i valja ga prvo isprobati. Ja ga testiram vec dovoljno dugo da mogu da kazem da sam izuzetno zadovoljan. Da me neko ne shvati pogresno, ovo nije marketing. Kada izadje u radnjama, dodjite da ga probate, pa procenite sami da li vam se svidja ili ne.

Poslednja izmena:
Ne Damire, to što ti i tvoja firma radite nije marketing, već silovanje mozga. Da se razumemo, rebrending jeftine kineske tehnike se radi po celom svetu, i to je nešto normalno, ali se takvi uređaji prodaju po supermarketima kupcima koji žele nisku cenu, ili su srazmerno niske platežne moći. Iza njih ne stoji propagandna mašinerija, i ne predstavljaju se ljudima kao "domaći proizvod". A ovog Teslu će verovatno razvlačiti svi domaći proliv mediji i brigada botova sa hvalospevima o prvom srpskom telefonu.

Pošto ovo ipak nije Kurir ili Telegraf, već Benchmark, red je da predstavimo kung-fu borca: Tesla je, INEW V7, još jedan u moru u Kini nepoznatih "brendova" koji se pojavljuju i nestaju preko noći. Pokreće ga MT6582, Mediatek SoC nove generacije sa kraja 2013 godine namenjen uređajima niže i srednje klase, a ekipa domaćih ljudi se potrudila da pošalje drugovima kinezima sličicu sa logom, tako da umesto INEW na poklopcu piše TESLA. Toliko o dizajnerskoj strani. Šta god pisali o kameri maksimum koji MT6582 podržava je 8 MP. http://www.mediatek.com/en/products/mobile-communications/smartphone1/mt6582/

Nadam se samo da neće sad doći sendvič-bot brigada da hvali G.Je**** i zahvaljuje mu se na divnom gestu proizvodnje jedinstvenih srpskih telefona...

*** ko bi rekao da comtrade ima svoje botove. Čitam na mondu komentare i plačem. Telefon najgrđi kinez sa tesla natpisom, i multimedijalnim sadržajem motiva Srbije, igraju na patriotizam da bi uvaljivali svoj precenjeni kineski šit. Stvarno nisko i jadno.

Nemoj tako, ipak
je to srBski smartfon, bajo moj
10348630_800125190027805_6740723753880771512_n.jpg

:d

Sto je najcrnje i najgore od svega verujem da ce ga prodati u valjanim kolicinama.
Ljudi prosto nisu informisani i mediji tu odrade vecinu stvari za njih i to je to..

Nazalost kinez od 100$ star 2god ce se prodavati sa marzom od 100% ljudima koji nemaju para ni da plate racune za struju.

Poslednja izmena:
Potpuno si u pravu, i žalosno je.

Ja bas mislim suprotno, prodaja ce biti apsolutni fail. Narod kod nas navikao na samsunge i dobro je jer za iste pare ili slicne ima tamo neki s3 neo koji jeste bolji.

Ljudi ja ne razumem da su u pocetku hteli da ga prodaju za oko 230-240 evra?!?!?!?! I zasto su prvo rekli da ce biti intel cpu unutra? A jes i da je " tim domacih strucnjaka radio na izgledu", to me je nenormalno iznerviralo , eeeww a jos i mozes bez ikakvih problema da nadjes taj fon na netu, cak i da ga narucis........ Jos ga ima i u HR sa drugim imenom....

Ja bas mislim suprotno, prodaja ce biti apsolutni fail. Narod kod nas navikao na samsunge i dobro je jer za iste pare ili slicne ima tamo neki s3 neo koji jeste bolji.

//obrisao sam deo gde sam pomenuo potencijalni skor koji bi ovaj telefon mogao da ima, pogledao sam par klipova sa skorovima koje prave telefoni sa ekvivalentnim hardverom i ipak je onda u rangu s3 neo po skoru

sto se tice da nam je narod navikao na samsunge, to je cinjenica i zato i zasluzuju da im samsung otima svaki dinar
svi samsung telefoni su vec ispricana prica, osim svake godine najnovijeg note-a i najnovijeg s modela...i eventualno grand posto sam imao dobro iskustvo sa njima

ostalo je tezak skart, cak ga ni ne pravi samsung, a opet ide ko alva sa nalepljenim samsung logom

Poslednja izmena:
Koji bolidizam, nije zbog iphone-galaxy 6, nego zbog sretnog broja N.Tesle . Jooooj kako je moguće da misle da ćemo sve sto nam serviraju da progutamo.

Ono sto je najveci *****izam u celoj prici je taj da je Teslin omiljeni broj 3 a ne 6. Em sto se skrnavi ime jednog od (ako ne i) najveceg naucnika 20 veka, ne znaju se ni elementarne stvari o coveku koje svaki bolid moze da progugla.

Ostavite TESLU amerikancima. Ta kompanija kolko god je americka, toliko opravdava ime koje nosi. Mi ga samo brukamo. Tesla tablete pravi kineska firma YUKO Technologies.

prica o skrnavljenju imena je mozda najgluplji kvazi argument na svetu

ako neko ima para ili uslova da dobije ime za oredjeni brend, onda treba da ga dobije i to je to
tako funkcionise svet

kada razni pisci skrnave teslu i pisu njegove lazne biografije, da je bio vanzemaljac, ***** i sve ostalo, to je onda verovatno istina, jer su ljudi gladni za neobicnostima i abrovima
klasicna seljacka posla

inace gde ste videli to za broj i gde uopste nalazite te price?
ja sam bio ubedjen da se zove tesla 6, zato sto je sesti po redu tesla uredjaj iz segmenta tableta i telefona

Poslednja izmena:
Ima na linku u prvom postu za broj 6.

Nista je nisam argumentovao time, samo sam izneo moje misljenje. Prodaju kinesko djubre pod tim nazivom. Kapiram ja da je to i marketing i sve ali to je moje licno misljenje.

Vrh Dno