Šta je novo?

Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

16gb-a je narodna verzija. Ja je skidam uveliko iako nisam fan ovih novijih avantura ova me podseca na one pre 10tak godina pa bih je bas probao.

Ja sam "ovca" za ovakve stvari, meni je dovoljan samo naslov da se primim i vracam u stara vremena. Cak moram malo da smanjim to u zivotu. Pratio sam kickstarter, kako god da bude, drago mi je sto se ovo desava.

Mada mi nije skroz jasna logika oko kickstartera i ovih starih igara, kao da hoce da preslikaju igre bas onakve kakve su onda bile, a to je vecim delom i proizvod vremena u kom su izasle. Cudi me da niko ne proba da napravi nesto sto bi DANAS bilo ono sto su te stare igre ONDA bile. Ili nesto bar bizu tom pristupu.

Ova igra je svetao primer na Kickstarteru. Sa nekih 600k su uradili igru koja je daleko veceg obima od Broken Age (3 miliona funding, uradjeno samo pola igre), grafika nije bog zna sta ali igra zato ima sate FMV klipova 2K rezolucije. Samo na to i ove glumce B kategorije se potrose te pare. Koliko vidim, fanovi igre su zadovoljni. Sto je i najbitnije, jer je ova igra fan service.

Da bi uradili nesto stvarno wow, treba znanja, vremena i para. Njima je vremena i para najvise falilo.

jako mi se svidja kako ovo izgleda na traileru, deluje veoma zanimljivo, konacno nesto sa dobrom pricom, glumom, svetom i atmosferom... def cu probati...

Cudi me da niko ne proba da napravi nesto sto bi DANAS bilo ono sto su te stare igre ONDA bile. Ili nesto bar bizu tom pristupu.
E pa za to bio im trebao današnji AAA budžet i potpuna sloboda, a niti će preko kickstartera tolike pare skupiti niti će im bilo koji veliki izdavač dati 100% kreativnu slobodu.:)

Vrh Dno