Šta je novo?

Teska igrica!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Momci, moze jedno pitanje? Imam dobru konfiguraciju i komp i izdrzava razna maltretiranja, ali ka da ukljucim MOST WANTED pocne da koci dok igram, secka i td. To mi se dogadja i sa ostalim vozljama (posto igram samo voznje).
Imam Radeon 9200SE. Da li je to zbog graficke. Meni lici, ali bih zeleo potvrdu. I da li bih to poboljsao kada bih pazario 9550 ili 6600?

Svakako je do graficke, koja je isuvise slaba da bi mogla da potera ovu igru. Mislim da ni sa 9550 ne bi se nesto preterano usrecio, dok bi sa 6600 izvukao solidne performanse.

Baraba je napisao(la):
Momci, moze jedno pitanje? Imam dobru konfiguraciju i komp i izdrzava razna maltretiranja, ali ka da ukljucim MOST WANTED pocne da koci dok igram, secka i td. To mi se dogadja i sa ostalim vozljama (posto igram samo voznje).
Imam Radeon 9200SE. Da li je to zbog graficke. Meni lici, ali bih zeleo potvrdu. I da li bih to poboljsao kada bih pazario 9550 ili 6600?
Pa sad,zavisi sta to smatras pod"dobra konfiguracija".Ako je resto konfe k'o graficka,he he onda ti ni menjanje samo doticne nece mnogo pomoci.

MW koci na dosta jacim masinama.
9200 nije u stanju da se izbori sa novijim igrama,a ti jos imas SE varijantu,koja je bila ****** i kad se pojavila,a sad je i ono malo kvaliteta koji je imala pregazilo vreme.

a i vidim da se ne razumes previse u hardware kad poredis 9550 i 6600,koji je skoro 3 puta skuplji.

@baraba
definitivno upgrade graf. podsistema na 6600, naravno uz adekvatni upgrade jos po koje komponente, prevashodno memorije koje sigurno imas 512MB :)

Možda bi mogli više da ti pomognemo kada bi postavio specifikaciju cele konfiguracije

imas potvrdu. ta kartica je preslaba za bilo kakvo ozbiljnije igranje tj za bilo koju noviju igru. i ja imam vec prilicno matoru karticu sa 128mb memorije i sporim klokovima(400/700) ali mi MW stvarno odlicno radi. znaci ne treba ti ne znam kakvo cudo od karte, ova moja je prilicno jeftina tj trebalo bi da bude...

Poslednja izmena:
Imam Bartona 2500+ 2.0ghz, asus a7v8x i 512mb sto cu uskoro biti 1gb. To je u najskorije vreme, ali i ovo mi je dobro. Nego, vidim da mi je grafika dosta slaba pa bih da uradim nesto po tom pitanju. Ne treba mi samo zbog igrica nego i za rad.
A koja je razlika izmedju 9550 i 6600 znam, zato sam i naveo dve klase da bi mogli da vidite izmedju cega se dvoumim.

Pazari 6600, uz 1GB dual-channel RAM-a, pristojno ćeš se igrati. Izbegni 9550.

Ja imam 9550GE, dobro me sluzi, ali ako imas finansija za 6600, nemoj da se razmisljas.
Ostatak konfiguracije ti je sasvim ok za igranje, barem mislim

Baraba je napisao(la):
Imam Bartona 2500+ 2.0ghz, asus a7v8x i 512mb sto cu uskoro biti 1gb. To je u najskorije vreme, ali i ovo mi je dobro. Nego, vidim da mi je grafika dosta slaba pa bih da uradim nesto po tom pitanju. Ne treba mi samo zbog igrica nego i za rad.
A koja je razlika izmedju 9550 i 6600 znam, zato sam i naveo dve klase da bi mogli da vidite izmedju cega se dvoumim.

tu dileme nema - 6600!

OK, hvala momci. Pomogli ste mi. Idem da barim mamu da mi da kintu.

Broz je napisao(la):
imas potvrdu. ta kartica je preslaba za bilo kakvo ozbiljnije igranje tj za bilo koju noviju igru. i ja imam vec prilicno matoru karticu sa 128mb memorije i sporim klokovima(400/700) ali mi MW stvarno odlicno radi. znaci ne treba ti ne znam kakvo cudo od karte, ova moja je prilicno jeftina tj trebalo bi da bude...

ma bre, da imas i integrisanu grafiku ti bi terao MW sa solidnim nivoom detalja na tvojoj masini :)

Mene zeza samo kada startujem neku igricu, narocito voznje. Sve ostalo radi veoma dobro. Malo zakazuje kada crtam u 3D-u (autocad).

Glupo je sto uopste poredite 9550 i 6600, kada je ova druga duplo skuplja. Da li treba biti genije pa provaliti da je 6600 bolja kartica ?!

Samo, posto niko nije napomenuo, kad vec mama daje pare nek se jos malo otvori za Novu pa nek bude 6600GT! Vredi, bices miran duze vreme...

Pa da znas koja je razlika izmedju te dve ne bi ih ni poredio...6600 je 3x bolja i skuplja...tako da ako imas 150E uzmi 6600, a ako imas 60E uzmi 9550...

p.s. angazuj i caleta...pa nek bude 6800 ili 9600 :d

:wave:

@shakal
a sta ce mu 150e za 6600 ?!
za te pare bezmalo 6600GT da uzme :)

Uzmi 6600 ili 6600 GT mala je razlika u ceni a sto se tice 9550 to je malo brza od 9200 ja imam 6600 GT Extreme leadtek i ide kao zverina skor u marnu 03 je 9000 i vuce sve igre. Pozdrav i srecni praznici.

Kakva su ovo poredjenja ovde :wall: !?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno