Šta je novo?

Terratec Cinergy 600 problem

skituljko

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2007
Poena
319
Drugar mi je poklonio ovu kartu, uspeo sam da je instaliram pod win 7 x64 sa TerraTec Home Cinema softwareom preuzetim sa sajta, medjutim u opciji scan za kanale nije ponudjena srbija, pa sam izabrao hrvatsku. Nakon skeniranja kartica mi nalazi svega 4 kanala (preko kablovske tv na kojoj ima oko 80) i sad me zanima kako da dodjem do ostalih kanala?
Da li da koristim neki drugi software/player i koji?

Hvala na odgovorima! :)

Davno beše (imao sam verziju 400), ali probaću da pomognem. Koristio sam program Dscaler i to je sve odlično radilo, ne znam kakva je sad situacija. Što se tiče skeniranja, ima li opcija da skenira sve frekvencije (full frequency scan)? Logično je da za Hrvatsku ne radi, jer je drugačiji raspored frekvencija i softver traži kanale samo na tim predefinisanim frekvencijama. Takođe, proveri da li skeniraš sa Cable ili Air opcijom, možda ti je ostalo na Air.

Hvala na pomoci, nekako sam uspeo da namestim sve kanale s kablovske...
Prvo sam sve uninstalirao pa ponovo instalirao software sa sajta (bez onog astra updatea).
Pod user interface sam izabrao takodje Croatia (free to air), kao i na scan opciji i eto ga sve se pojavilo.
Inace odlicna je kartica, nema problema sa zvukom, automatski ga prepoznaje na Asus Xonaru, dok sam
sa Leadtek tv 2000xp expert imao uzasnih problema sa istim.
Pozdrav! :)

Nazad
Vrh Dno