Šta je novo?

Terminator K-World TV Kartica?????

Monah 0007

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2005
Poena
620
Koristim software koji sam dobio uz ovu kartu ali kada kliknem auto scan ne nadje mi sve kanale koje bi trebalo da nadje? Inace koristim antenu a ne kablovsku i stavio sam PAL B/G u opcijama. Da li je to do software-a jer on mozda nema u sebi sve frekvencije koje bi trebalo da proba? Koji drugi program da probam a da je kompatibilan sa ovom karticom?

Tesko da tu moze neko da ti pomogne. Koliko ja znam, ni jedna kartica se nije dobro snalazila sa obicnom antenom. Ako bas hoces, probaj DScaler ili FlyTV2000.

Kartica je sama po sebi losa pa ne nalazi programe ni na kablovskoj. Ruchno biranje je jedini izbor.

Ja imam tu karticu 3 meseca i imam bolje prograne nego na TV:)
Mozda covek ima one plasticne ulaze na kablu(pijacne).Kupi za kablovsku.
Tako je bilo i kod mene dok ih nisam zamenio

Imao sam neku KWorld karticu i slican problem. Mislio sam da je kartica losa pa ne moze da hvata sve kanale. Onda sam probao drugi software (ChrisTV) i on je pronasao mnogo vise kanala, uz cak nesto kvalitetniju sliku nego originalni software. Tako sam zakljucio da kartica nije tako losa nego software koji dolazi uz nju.
Kasnije sam malo cackao taj originalni software i skontao u cemu je stvar. Pri trazenju kanala imas da odaberes frekvencijski opseg: Cable ili Antena. E tu je i zez jer su ti kanali nekako cudno rasporedjeni pa pola kanala imas na Cable opsegu a ostatak na Antena, tako da ako hoces da gledas neke kanale moras prebaciti opseg (ima na daljinskom). Postoji i nacin (uz malo vremena i zezanja) da ih spojis a to je tzv. Favorites chanels, gde odaberes sve kanale koji te intersesuju iz oba opsega i oni su ti u Favorites sekciji tako da vise ne moras da menjas opsege.
Inace, toplo preporucujem ChrisTV. Mislim da je to jedan od najboljih i najkompletnijih programa za TV kartice. Ima mnogo opcija, teletekst, snimanje, filtere za poboljsanje kvaliteta slike... Jedini je problem sto ne radi daljinski, tj. ako hoces daljinski moras koristiti dodatne programe za daljinski (npr. Girder).

Nazad
Vrh Dno