Šta je novo?

Terminator 7131 daljinski

AleMar

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2006
Poena
301
Da li ko zna kako mogu da osposobim daljinac koji ide uz Terminator 7131 za rad sa drugim aplikacijama?

Probao sam sa Girderom i pluginom sa tog sajta za SAA-713X ali ne moze.

Šta će mi šta? Ne dopada mi se aplikacija koja ide uz karticu Quick TV, totalno je bezveze. Koristim ChrisTV i sve radi perfektno, jedino daljinac ne mogu da osposobim.

Pa Quick TV nije tako los program za gledanje mada je za snimanje katastrofa.Imace kartica je poprilicno "teska" po pitanju softvera za nju kada je u pitanju capture video materijala,WinDVR 3 odlicno radi sa njom ali se javlja desihronizacija zvuka i slike kad se snima u visokoj rezoluciji,sa bitrate preko 6000kb/s.Izgleda da ovde vazi pravilo koliko para toliko muzike zato cuti i uzivaj!Poz

Ja nikako ne mogu da osposobim daljinac za ovu TV kartu. Jel ima nekog resenja?

Poslednja izmena:
@Igvan
Reinstaliraj drajvere za karticu ali preko autorun-a sa diska koji ide uz karticu. Kada se drajveri instaliraju "na suvo" (iz device managera) ne instalira se aplikacija koja upravlja daljincem.... Nakon reinstalacije drajvera, dole u systemtray-u bi trebala da stoji ikonica daljinca ukoliko je sve proteklo kako treba.

Pa imam ikonicu (vise puta sam reinstalirao i pokusavao savsta) ali opet nista...

Poslednja izmena:
Nosio sam na servis, senzor nije bio u redu.:mad:

Dakle daljinac sada radi, ali...
Kvalitet slike mi je mnogo bolji na ChrisTV-u u odnosu na originalni software. Jel ima nacina da daljinski proradi sa ChrisTV-om ili mozda nekim drugim software-om?

Vrh Dno