HAL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.04.2002
- Poena
- 649
mikac79 je napisao(la):kada treba da se pojavi u bioskopima, cisto informativno ?
Posto je fajl stream-ovan, evo i direktong linka za DL:HAL je napisao(la):
Bahati [SiD] je napisao(la):a jel imao neko prilike da vidi "3d" verziju sudnjeg dana? remix nastao 5 godina posle originala ('96) sa raznim cudima... malo je verovatno s obzirom da je pravljena za vasare i tako to...
mozes li da malo objasnis kako dolazis do linka .Posto me zanimaju i trailer-i drugih filmova a nikako da provalim kako da link ubacim u DAP][V][ATRIX™ je napisao(la):Posto je fajl stream-ovan, evo i direktong linka za DL:
Large (15 MB): http://progressive.stream.aol.com/wb/gl/wbonline/progressive/t3/t3_tlr_m480_dl.mov
Small (4 MB): http://progressive.stream.aol.com/wb/gl/wbonline/progressive/t3/t3_tlr_m240_dl.mov
:wave;
EXE ZIP ARJ RAR LZH Z GZ GZIP TAR BIN MP3 AVI MPG MPEG QT PLJ ASF MOV WMA WMV R0* R1* A0* A1* TIF TIFF
sve ovo mi je otprilike jasno ali ja sam pre otprilike mesec dana skinuo trailer za Matrix 2 i nikako mi nije jasno kako bre onda ne mogu da skinem neke druge trailere.Da li znas da slucajno ne postoji program koji snima quick time formate kao sto recimo SDP ili Asf Recorder rade sa microsoftovim formatima.Ja prevrnuo net i nikako da nadjem takav program.Mora biti da je neki pametan covek u trenucima dokolice nasao kako da istu prekine][V][ATRIX™ je napisao(la):U ovom slucaju T3 dovoljno je da ti DAP bude enable-ovan, klik na "zvanicni" link, posle toga trebalo bi da se pojavi ceo URL u DAP-u. Ovo se konkretno odnosi na extenziju *.MOV iliti za Quick Time player. Do njihovih URL-ova se lako dolazi jer je DAP podesen da vata linkove sa tom extenziom.
Za ostale multimedijalne fajlove, koji su streamovani na pravim stream serverima, na zalost, resenja nema (bar nisam uspeo da provalim ili da nadjem na netu napismeno :beat: ). -Ali, DAP ima mogucnost da sam ubacis nove extenzije, a default su:
a ubacivanje onih "weird" stramovanih extenizja ne pije vodu.![]()
Ili probaj, ja se trenutno ni ne secam koji ono bejahu nastavci sa strimovane fajlove.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari