Šta je novo?

Terminal Server Za Win XP Pro SP2

illidan

- Bike Camper -
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,605
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, cm atmos 240 - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - fosi audio za3 - kef q350, fiio ft1, all balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
gigabyte mo27q28g
Miš & tastatura
g-wolves hts plus pro 8k, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
ovaj dll se nalazio u ranijoj beta verziji sp2, ali je u finalnoj zamenjen
dopusta da se logujete na windows xp preko remote desktop connection, a da ne morate da odlogujete treuntno logovanog korisnika... i da sa racunarom radite sta hocete (naravno ako se ulogujete kao admin) 😀

Kod:
http://www.megaupload.com/?d=OVT1ATJS

Ako dobro shvatam, omogucava 2 istovremene konekcije na isti nacin kao kod windows 2003 servera?

pa i vise od dve 🙂

mogu se kaciti cak i limited useri.

illidan je napisao(la):
dopusta da se logujete na windows xp preko remote desktop connection, a da ne morate da odlogujete treuntno logovanog korisnika... i da sa racunarom radite sta hocete (naravno ako se ulogujete kao admin) 😀

Kod:
http://www.megaupload.com/?d=OVT1ATJS

Korisnika neces odlogovati ako ne koristis njegov account, vec neki drugi - probano :wave:

P.S. uspeo sam pokrenuti 3 konekcije na 4-toj me samo diskonektuje i to sve sa admin nalozima.

Poslednja izmena:
gacesai je napisao(la):
Mozes to da radis sa programom radmin, nudi mogucnosti samo gledanja sta radi korisnik na drugom kompu, file transfer, full control...

Radmin je client/server side aplikacija koja zahtjeva dodatnu konfiguraciju korisnika, dok RDP je mehanizam integrisan u windows i to cini administraciju jednostavnijom i efikasnijom.
Izmedju ostalog i OpenVnc je dobar.

Nazad
Vrh Dno