Šta je novo?

Termalna pasta - gde kupiti?

konjina

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2004
Poena
304
Gde god da udjem u koji god pc shop kada ih pitam za termalnu pastu gledaju me bledo...Kao to je davna istorija mi prodajemo samo box procesore...Da le neko zna gde je ima i po kojoj ceni?Inace imam Athlon 1600+ koji radi na 60 stepeni kad je opterecen i trebalo bi mu osvezenje pred leto... :)

Eh, search
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=94181

Pogledaj moj post (opisuje se kakva je pasta) - a ako te mrzi, odgovor je balkanska ulica (bgd), mali trzni centar s desne strane [od dole prema gore], na prvom spratu prodavnica sitne elektronike.

Takodje, u gornjem tridu neki ljudi pominju gel iz radio kluba. Da sam imao ideju da oni to drze (glupo od mene sto nisam) onda bih verovatno prvo otisao na to mesto. Radio klub je: http://www.radioklub.co.yu/kontakt.html, nalazi se na C.Krstu.

Poslednja izmena:
Noki je banovan kako sam ja cuo na zalost a u Imtelu ima Cooler Master High Performance za 200 din i Cooler Master Premium za 450 din. Ova druga je kao bolja ali nikako na 125% koliko je skuplja. U principu nisu uopste velike razlike, pitanje je dali moze 1c da se primeti. Mislim da ne. Koristio sam obe. Kupi prvu. Inace paste su u spricevima...

@[SAJ]ber Kurajber

probacu da uzmem Cooler Master High Performance.to je ok cena.

Mislim da je ostao samo Premium, a očekuje se i nova CM pasta Nano Fusion koja ima još malo bolje performanse.

Noki jeste banovan ali i dalje prodaje Arctic Silver paste na PC Berzi. 600 din za najbolju silver pastu nije mnogo.

Crysis je napisao(la):
Noki jeste banovan ali i dalje prodaje Arctic Silver paste na PC Berzi. 600 din za najbolju silver pastu nije mnogo.

Tebi se bas leti sa ovog foruma?

S obzirom da i tvoji dosadasnji postovi oko kulera i pasta sugerisu da bi vrlo verovatno mogao biti Noki, smatraj se izuzetno srecnim sto do sada nisi odleteo. Ako je Noki banovan, to znaci da nema sta da radi ovde ni kroz reklamu. Na bilo kakvu reklamu za ljude koji su banovani na ovom forumu (bilo u "Domacem Trzistu", bilo u "Sta da kupim" forumima) ubuduce banujem za stalno bez ikakvog upozorenja. A ako se nastavi sa novim nickovima, onda banujem i IP hive sa kojeg se dolazi (ako utvrdim da je kabl ili nesto slicno), a ako treba i (pod)domen. Dosta je vise ove *******cije i necu se vise ponavljati - cak ni raspravu na ovu temu vise necu da cujem. Nadam se da sam bio jasan.

Poslednja izmena:
Ja pazarih Zalman-a za graficku od noki-ja i osim "malo" cekanja i kasnjenja pri nalazenju sa mojom curom (i pravljenja nje blesavom oko tajminga nalazenja :S: ), na kraju ispalo OK, al' ako ovo isto nije on, secem glavu. Nisam hteo da pominjem reda radi, mada sam odmah "tresnuo" na search Crysis-ovih postova (i odmah naleteo na "infineon", "zalman" i "AS5"...) ... Ne mogu da verujem... Mnogo bezobrazno i vredja inteligenciju benchmarkovaca... :S: :mad:

Silver, svaka vama cast na strpljenju, pogotovo posle onog "spam-ovanja" u HH sobi...

p.s. Novosadistima mogu da pozajmim malo AS5 paste, al' verujte mi, nista specijalno i tih stepen-dva u odnosu na obicno solidnu pastu je smesno...

Neće skoro, nemaju je još u cenovniku, samo u reklami.

Pa mislio sam, covek ima 1600+... Da ne daje pare kao ljudi koji klockuju masine na 3000MHz i cepidlace za 1c.

trazio sam u ns-u i nigde nisam nasao.... zvao sam telefonom i imao sam utisak kad pitam da prvi put cuju za to...
na kraju sam se setio da je jedan drugar kupovao coolermaster hladnjak za northbridge i da je dobio pastu a da mu je iste jos ostalo pa sam je posudio....
inace, nisam nasao nigde u ns-u, dok sam trazio.....

Nazad
Vrh Dno