Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dakle moje pitanje:
Da li neko ima iskustva sa teranjem 4 displaya na jednom racunaru (2+2 bi mogli da budu u clone modu, ali razlicite rezolucije)?
Da li bi 2 pcie kartice u sli ili crossfire ploci odradile posao?
Не треба ти сли плоча, има и PCI-e x1 графа, а можеш користити и старе PCI, само се можеш сморити док све исподешаваш, гуглај мало, има текстова о томе, ево два (први је стар):
Zavisi za sta koristis. Pre nekog vremena sam imao jednu Apolo plocu (ili AS rock...neka od tih jeftinih) koja je na sebi imala AGP, PCI-E, i integrisanu graficku kartu!!!
Pomislio sam dobro, ali ne moze da radi sve odjednom. Kad cela kutija izlepljena sliciama 5 monitora, kao glavni (jedini??!) highlight te ploce s obzirom na cenu od 50ak evra koliko sam dao.
Nazalost, necu biti od neke koristi sa onformacijom kako sve to radi zajedno, ali po natpisima na kutiji dovoljno je instalirati neki prg (included na CDu) i radi..
ja sam terao 4 monitora na matrox G550 AGP i dva Milleniuma II PCI...
Gigabyte 3D1-68GT ima mogucnost da tera 4 monitora, nisam siguran ali mi se cini da sa i nv karte mogu uparene da teraju 4 monitora (non sli mod) ali nisam 100% siguran.