Šta je novo?

Teranje 4 displaya na 1 racunaru...

danijel00

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2003
Poena
875
Dakle moje pitanje:
Da li neko ima iskustva sa teranjem 4 displaya na jednom racunaru (2+2 bi mogli da budu u clone modu, ali razlicite rezolucije)?
Da li bi 2 pcie kartice u sli ili crossfire ploci odradile posao?

Niko??

Da sam pitao koji foto da kupim, vas 20 bi se javilo sa pametnim idejama tipa dodaj jos malo |>>, a cim pitam nesto komplikovano mukla tisina |[

od tolko sli ploca nikom nije palo na pamet da ubode vise monitora da vidi na sta to lici... pfff

Zavisi za sta koristis. Pre nekog vremena sam imao jednu Apolo plocu (ili AS rock...neka od tih jeftinih) koja je na sebi imala AGP, PCI-E, i integrisanu graficku kartu!!!
Pomislio sam dobro, ali ne moze da radi sve odjednom. Kad cela kutija izlepljena sliciama 5 monitora, kao glavni (jedini??!) highlight te ploce s obzirom na cenu od 50ak evra koliko sam dao.
Nazalost, necu biti od neke koristi sa onformacijom kako sve to radi zajedno, ali po natpisima na kutiji dovoljno je instalirati neki prg (included na CDu) i radi..

Citav dan si se nacekao... ;)

ja sam terao 4 monitora na matrox G550 AGP i dva Milleniuma II PCI...

Gigabyte 3D1-68GT ima mogucnost da tera 4 monitora, nisam siguran ali mi se cini da sa i nv karte mogu uparene da teraju 4 monitora (non sli mod) ali nisam 100% siguran.

Mozes da nabavis Matrox Parheliu kao najbolje resenje :)

Ona moze samo tri ? Eventualno one specijalne verzije sa vise procesora koje kostaju kao 2x7900GTX

Poslednja izmena:
a neki vga splitter? sa njim bi mogao da saljes sliku i na vise monitora od jednom.

evo upravo sam video, 8-port video splitter oko 70e.
4-portni je oko 40e.

Poslednja izmena:
Тада би му на мониторима била иста слика, човек хоће 2+2

Moze to da radi u sli ,ili crossfire ploci.Samo se podesi u drajverima.Bilo je textova o tome na tomshardware-u ,i anandtech-u.

ok, pogresno sam razumeo. onda je neki jeftiniji sli ok resenje.

i dalje bih vise voleo da je neko probao |>
potrazicu linkove...

Vrh Dno