Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Osim rebate 100, postoji li još neki kod koji radi kod nas?

Nema, navuku te da kupuješ, onda kad pređeš određenu cifru, zavrnu česmu na one kupone od 30%, pa onda daju samo ove glupave potroši 5000 da dobiješ 1500. Dok skontaš da plaćaš full cene i da to ustvari nije nikakav popust osto si bez gaća.

Nema, navuku te da kupuješ, onda kad pređeš određenu cifru, zavrnu česmu na one kupone od 30%, pa onda daju samo ove glupave potroši 5000 da dobiješ 1500. Dok skontaš da plaćaš full cene i da to ustvari nije nikakav popust osto si bez gaća.
Ja često koristim one ponude što stižu na mail kao nekih 70% na određene proizvode tj. obično grupu proizvoda koje tražiš. Tako stiže mi par puta nedeljno i važi 24h od otvaranja linka.

Jel postoji neki app da prati cene tih stvarcica na Temu da se ne zalecu ljudi kod tih "akcija" kodova i sl.?

Ja često koristim one ponude što stižu na mail kao nekih 70% na određene proizvode tj. obično grupu proizvoda koje tražiš. Tako stiže mi par puta nedeljno i važi 24h od otvaranja linka.
To će da ti ukinu u jednom trenutku kad dođeš do određene cifre i onda ćeš dobijati one ponude tipa dobićeš 21.780 dinara ako kupiš neke nepovoljne proizvode i ona cashback fora što sam pisao potroši 5000 da dobiješ 1500, ali to je vrzino kolo pošto te tera da non stop trošiš. Dobru su matematiku odradili, i give them credit for that.

ne znam, ja se rukovodim time da preko sajta nadjem za (lupam) 100din nesto sto u Srbiji u prodavnici/kp me kosta 500+ din i onda narucim. Ako uz put naidje i neki kupon sa dodatnim popustom ili slicno, super... ako ne, krastavac i dalje mi odgovara

To će da ti ukinu u jednom trenutku kad dođeš do određene cifre i onda ćeš dobijati one ponude tipa dobićeš 21.780 dinara ako kupiš neke nepovoljne proizvode i ona cashback fora što sam pisao potroši 5000 da dobiješ 1500, ali to je vrzino kolo pošto te tera da non stop trošiš. Dobru su matematiku odradili, i give them credit for that.
Kad ukucaš rebate 100 dobiješ te kupone.

I taj 21.780 se fino isplati ako si već organizovao šta ćeš kupovati - evo računice - na'

27.000 - platiš 18.200 (-8.800) 32.5%
21.500 - platiš 16.100 (-5.400) 25.1%
14.000 - platiš 9.600 (-4.400) 31.4%
10.800 - platiš 7.600 (-3.200) 29.6%
6.400 - platiš 4.200 (-2.200) 34.3%
4.400 - platiš 2.800 (-1.600) 36.3%
2.780 - platiš 1.700 (-1.080) 38.8%

Dobra stvar kod kupona je što nema nabijanja cena, popust je na iznos u korpi. Da bi ga aktivirao treba da uzmeš samo dva proizvoda na koji i ne nabijaju nešto previše kompenzaciju.

Usput sam otkrio i drugi kod koji radi uvek

Discount card 000

Jedan proizvod 90% + 7x 50-60% (odnosno po nekoj regularnoj ceni)

To je bas ona podvala. Dobiješ 90% off na jednu stvar, koju biraš skrolovanjem do besvesti i najčešće je nesto sto nisi bas tražio. Onda posle toga moras još X stvari da kupiš po 50% popusta, sto je ustvari regularna cena...

Kako su poceli pocece i Glovo 🤣

koji je fazon sa paypal plaćanjem. pokušao sam da platim paypalom na kojem imam nešto dolara i plaćanje mi nije prošlo? mislio sam da će to paypal konvertovati u dinare prilikom plaćanja a ono krastavac, kao ne može da skine pare. u temu aplikacji ne možeš da menjaš valutu, da li je još neko imao ovakav problem.

Pa ti si iz Srbije i sve je prikazano u din, a jeste konvertuje se ali tebi se u tom slucaju ne konvertuje pa pretpostavljam da je to problem

Kako se njemu ne konvertuje? U aplikaciji je u dinarima, mada nije to naveo, ne kovertuje paypal u dinare nego dinare u dolare u njegovom slučaju.
Zašto mu ne prolazi to je drugo pitanje, malo detalja je ostavio.

Plaćam na Temu paypalom takodje, koji je u eurima, konvertuje paypal svaki put dinare u eure i skine toliko eura.

Ja sam do sada naručio 6 paketa, sve platio paypalom bez problema.

Saznao sam šta je problem, nisam imao karticu povezanu sa nalogom. Morao sam da linkujem karticu banke. Sad bi trebalo da prođe valjda. Mada ne vidim kakve veze ima kartica sa sredstvima koja imam na nalogu.

Ah pa mora to, i kada ti istekne stara mora da se doda nova.
Nema veze banka sa nalogom ako se imaju sredstva i na nalogu, ali takav im je sistem.

Ovi sa "Temu" imaju bas neki zayebani algoritam koji prati sta pregledate, stavljate u korpu i na osnovu toga regulise cene. Ja narucih ovih dana jedno 5 paketa, a kada uhvatim malo vremena i ne bude me mrzelo napisacu moja iskustva i sta sam primetio u vezi promene cena. Ti popusti i gluposti sa kuponima i aplikacijom na tel. su obicna navlakusa po meni.

Ovi sa "Temu" imaju bas neki zayebani algoritam koji prati sta pregledate, stavljate u korpu i na osnovu toga regulise cene. Ja narucih ovih dana jedno 5 paketa, a kada uhvatim malo vremena i ne bude me mrzelo napisacu moja iskustva i sta sam primetio u vezi promene cena. Ti popusti i gluposti sa kuponima i aplikacijom na tel. su obicna navlakusa po meni.
smorilo me je sve ovo sa isporukama, ali bogami još više zbog cena sam stavio naručivanje na pauzu...to je sve 2x, ili 3x pa i više otišlo, a nešto čak i više...aliexpress nakon ovih cena deluje kao diskontna radnja...stvar od 1000 je sada 4000+ i slično, više to nije vruć kolač...postoje još neke ali baš sitnice koje su i dalje ok sa cenom, ali onda moraš da guraš do 1700 tako da je sve zajedno kilavo...

Da, neke stvari primećujem da su solidno skočile u odnosu na pre mesec dana kad sam naručivao, ali pre neki dan radio novu porudžbinu i za jedno bar 70-80% stvari koje sam pogledao mi se nije isplatio aliexpress.

Moze koliko hoces ali ne sme 50 evra da predje? Meni je preslo 50 evra izasla je greska da je jedan artikal uklonjen?

Nazad
Vrh Dno