Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Neko te tresno za moment ključ to je sasvim sigurno, sada samo pitanje ko. Ako bi se kladio, kladio bi se da je neko od "naših".
Vidi, ja sam bio pretplacen na neki casopis koji izlazi mesecno i bilo je meseci da casopis ne stigne pa redakcija posalje opet i stigne, dosao je jedan mesec gde su mi ljudi poslali 3 puta isti broj za isti mesec i ni jedan primer mi nije stigao. Ja p.....zdeo i otisao u postu da trazim sefa i lik mi otvoreno u oci kaze "vidi, to nema pracenje i verovatno se nekome svidi pa uzme".
E ako maznjavaju casopise i novine, nista ih ne sprecava da maznjavaju pakete iz inostranstva, naravno ako ima se svidi.

Update: Vec mi je na mejl stiglo da je navodno poslato vec i neki broj posiljke mi je dat.
no hard feelings, ali ovo su potpuno beskorisne informacije....stvarno zatrpavate temu bezveze, ajd sad svi da počnemo kad je ko šta naručio i da li mu je stigao mail i tracking broj...

da se vratimo na temu temu...da li je neko naručivao neki multi usb punjač, i da misli da vredi naručivanja? ima toga ali mi te stvari kod njih generalno ne ulivaju previše poverenja...

@zexxxx

Prestanite sa teorijama zavere o kradji posiljki

@Altru

Punjac kupi na AE - ja na Temu nisam nasao dobar GaN punjac…
tj. ima jedna ponuda za Toocki 67W , ali je oko 2500 dinara
( na AE kupis 2 komada )

Ne postoji. Plaćaj zelenom Visa Classic Debit deviznom ili Visa internet karticom. Uz Visa inspire šarenu ide trostruka konverzija (RSD->EUR po kupovnom banke, a EUR->RSD je po Visa exchange rate, kao što bi i inače bilo kada koristiš deviznu karticu, jer je prihvatilac u inostranstvu).
Ne ide u svim bankama trostruka konverzija. OTP skida tačno u dinar, Raiff (kartica povezana na oba računa) skida sa dinarskog tačno u dinar (i naplaćuje standardno 1% za inostranu transakciju u posebnoj transakciji) i Erste skida tačno u dinar. Provereno za sve tri banke :D 2895126C-5E67-401D-A5BC-BCEAC394E481.jpeg

da li je neko naručivao neki multi usb punjač, i da misli da vredi naručivanja? ima toga ali mi te stvari kod njih generalno ne ulivaju previše poverenja...
Ne znam za šta ti treba ali ja sam uzeo ovaj , ne za telefon nego za razne neke gadžete, sasvim solidno radi, a i lepo izgleda i sija :)

015125.png

@sammy

Nisi od juce na forumu - da si samo malo pratio AE teme , znao bi sta smo u proteklih par godina naucili o punjacima
i ovakvu preporuku nikada ne bi dao.

Ne mora da znaci da su svi modeli krs , ali bolje je da ne ucis na svojim greskama...

Poslednja izmena:
AE temu ne pratim niti sam pratio ranije, čovek je pitao da li neko uzimao na Temu, rekoh mu kako stoje stvari, nije rekao šta će da puni sa tim punjačem.
Napisao sam da koristim za mala sranja, baterijske lampe, mašinice za šišanje, šta god tog tipa.
Ne znam o kakvim greškama pričaš i zašto se u sve živo mešaš 🤷‍♂️

Pazite se prevare nasih banaka. Konkretno mislim na NLBKB. Prilikom placanja stigne poruka da je skinuto tacno u dinar koliko stoji na sajtu prilikom porucivanja. Medjutim nasi lopovi to proknjize tek posle 5 dana i naplate koliko oni hoce. Slucajno sam sad video i proverio sve porudzbine, svaku su naplatili vise. To se jedino vidi kada se udje direktno u mbank. Screenshot kao dokaz. Screenshot_20240825_032637_NLB mKlik.jpgScreenshot_20240825_032811_Messages.jpgScreenshot_20240825_032627_NLB mKlik.jpgScreenshot_20240825_032751_Messages.jpgScreenshot_20240825_032618_NLB mKlik.jpgScreenshot_20240825_032711_Messages.jpgScreenshot_20240825_032643_NLB mKlik.jpgScreenshot_20240825_032829_Messages.jpg

Jel ste uspeli da vam posalju paket za manje od 1700din?
Da ako imas kredita na racunu pa ti skinu taj kredit, platis manje.
Ne ide u svim bankama trostruka konverzija. OTP skida tačno u dinar, Raiff (kartica povezana na oba računa) skida sa dinarskog tačno u dinar (i naplaćuje standardno 1% za inostranu transakciju u posebnoj transakciji) i Erste skida tačno u dinar. Provereno za sve tri banke :D Pogledajte prilog 455372
EurobankDirektna isto skida u dinar.

Poslednja izmena:
mogu da za sada pohvalim one male usisivače za auto...posebno one koji imaju i nastavak za izduvavanje, perfektna stvar za komp, tastaturu, hi-fi, i tako dalje, najzad sam se rešio boce komprimovanog vazduha u "spreju"...sad sam uzeo još jedan za 600+ dinara, toliko je jedna boca onog spreja...

imam već onaj fancy xiaomi beli koji sam napolju platio preko 30 evra, i nakon svega nekoliko upotreba počeo da prijavljuje neku grešku sa filterom ( filter nov) i ugasi se nakon par sekundi....bačene pare, nadam se da će ovi jeftiniji potrajati duže...

Dobri su , mada sam uzeo i poseban air duster, rešio se i ja konačno te boce spreja :D
Ima i lampu kad je u upotrebi, da se dobro vidi gde duva.

kod mene nije tacno u dinar. na temu 1728, a erste skinuo 1764 :D
Moja greška za Erste, pogledao sam nije ista cifra utripovah :D OTP i Rajf su iste cifre i na Temu-u i na mBankingu (proknjižene transakcije)

O placanjima imate sve detaljno objasnjeno u drugim temama na forumu .
Nije ista situacija ako se placa sa dinarskog i deviznog racuna !!!

Nije ista situacija ni u svim bankama, ako plaćaš sa dinarskog određene banke vrše trostruku konverziju (kao što je @uji objasnijo), a neke kao OTP ne rade nikakvu konverziju :D

https://share.temu.com/S65A1hvqmIA
Pozdrav svima 🙂.Ja već neko vreme naručujem razne proizvode,kome treba dobar dozer za tečni sapun,ovo je moja preporuka...malo je jača cena,ali definitivno je odličan...ima sva moguća podešavanja za jedan dozer😄,lepo pravi penu.

Jel postoje neki kuponi ali stvarno da deluju, jer ja sa rebate 100 samo dobijem kupone ali oni nista ne smanju cenu vec me forsiraju da kupim vise stvari odjednom LOL

Jel postoje neki kuponi ali stvarno da deluju, jer ja sa rebate 100 samo dobijem kupone ali oni nista ne smanju cenu vec me forsiraju da kupim vise stvari odjednom LOL
Pisao sam ranije, ako imas problema sa korekcijom cene (da ne možeš da povučeš razliku u ceni kao kredit), žali se korisničkoj službi i možda ti daju neki kupon.. Ja dobio 20% na sve (max popust 2000)

Samo da prijavim da im ce-ga imaju kratak vek , već su krenule da se javljaju one rupice kad voda nagrize materijal.

Има ли неког ко наручује са Савског венца, Старог града, или Врачара?
Који поштански број стављате, не дозвољава 11000, и у падајућем менију уопште нема тих општина.
До сад сам стављао 11010 Вождовац, па у напомени да је то 11000 Стари град. Дође, али видим да су прошарали у пошти маркером, па не бих да ми се губи пакет због тога, или да чекам дуже.

Po cemu je shein specifican, dobar kvalitet garderobe u odnosu na cenu ili je gotovo ista stvar kao i sa Temu/Aliexpress?
Пре једно 10ак година је бивша девојка водила неки мали блог, и ако се добро сећам јутјуб рецензије производа одатле.
Све је било бесплатно, једини услов је била рецензија, не сећам се да ли је морала позитивна. Гомила њих је то радила, маркетинг главни им је функционисам на тај начин. Данас све то иде преко тиктока рецимо, али су направили фину базу корисника још тада овде.
Свакако је била просечна гардероба из Кине, плус шминка и накит истог квалитета.

Koji smartwatch preporučujete sa Temua po kvalitetu senzora i health i fitness programa?

Honor Choice na Aliju ti je odličan, oko 40 evra (kod nas ga prodaju za 7-8 hiljada), a sa coinsima može i niže, ja ga kupio za 33 evra. Aplikacija Honor Health je isto odlična, ima gomilu kurseva za treniranje, to možeš da skineš i nevezano za sat.

kod mene nije tacno u dinar. na temu 1728, a erste skinuo 1764 :D

Temu ima jajarsku foru da su stavili samo dinare za valutu a većina banki ovde vrši konverziju dinar-evro-dinar pa ti tako vrše duplu konverziju i uzmu još neki procenat. Na Aliju kad plaćam evrima sa dinarskog u Erste tu imam samo tu jednu konverziju. Ja ovo što sam naručio za sestru sa Temu i to je to, Ali je tri klase ispred po ponudi i ceni a i logistika/transport im se unormalila i sve stiže isto za 15-20 dana.

Samo da prijavim da im ce-ga imaju kratak vek , već su krenule da se javljaju one rupice kad voda nagrize materijal.
To je od tetovca 😂
Који поштански број стављате, не дозвољава 11000, и у падајућем менију уопште нема тих општина.
До сад сам стављао 11010 Вождовац, па у напомени да је то 11000 Стари град. Дође, али видим да су прошарали у пошти маркером, па не бих да ми се губи пакет због тога, или да чекам дуже.
Uzmi racun za struju,telefon,infostan pa vidi broj poste i PAK

Пре једно 10ак година је бивша девојка водила неки мали блог, и ако се добро сећам јутјуб рецензије производа одатле.
Све је било бесплатно, једини услов је била рецензија, не сећам се да ли је морала позитивна. Гомила њих је то радила, маркетинг главни им је функционисам на тај начин. Данас све то иде преко тиктока рецимо, али су направили фину базу корисника још тада овде.
Свакако је била просечна гардероба из Кине, плус шминка и накит истог квалитета.

Ukucaj ovde svoju adresu i odaberi opštinu i izaćiće ti adresa dostavne pošte odnosno poštanski broj koji da staviš.

Treba obratiti pažnju i ne stavljati uopštene poštanske brojeve za gradove jer su počeli da vraćaju pakete zbog toga.

Nazad
Vrh Dno