vladimirdns
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.08.2007
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i9-13900K + MasterLiquid PL360 Flux 30th Anniversary Edition
- Matična ploča
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI
- RAM
- 2X Kingston FURY Beast Black 5600Mhz 32GB DDR5
- GPU
- MSI 3050 VENTUS 2X 8G OC
- Storage
- KINGSTON 1TB M.2 NVMe SSD FURY Renegade + KINGSTON 2TB M.2 NVMe SNV2S/2000G
- Zvuk
- Logitech Z200
- PSU
- Cooler Master MPX650 Bronze
- Kućište
- NZXT H7 Flow
- Monitor
- LG 27UP650-W + LG 27UK850-W
- Miš & tastatura
- MX Keys + MX Master 3S
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Da li mi je normalna temperatura od 44 stepena u 2d modu, odnosno bez pokrenute neke aplikacije koja zahteva angazovanje grafe? tu mi temperaturu pokazuje gainwardov EXPER tool. Dok mi speedfan prikazuje 44 stepena temperaturu za CORE a za GPU 36. CORE je pretpostavljam jezgro GPU-a dok je GPU povrsinska temperatura GPU-a?
To je na drugovom kompu na koji sam namestio tu grafu a odma ispod nje je tv karta...posto nema mesta na ploci(jedan PCI slot je zaklonjen hladnjakom na karti) pa mislim da je tu neki problem jer ne moze cooler na grafi da se razmase vazduhom?
I cim se upali komp ujutru stoji da je temp CORE 38 stepeni...dok CPU naprimer 24 stepena...Pa ne kontam kako moze od hladnog (sobne temperature) da se kartica zagreje na 38 stepeni dok se bootuje komp. Sta tu smrdi?
Inace grafika je hladna ko led(barem ta limarija oko coolera)
Hvala na pomoci.
To je na drugovom kompu na koji sam namestio tu grafu a odma ispod nje je tv karta...posto nema mesta na ploci(jedan PCI slot je zaklonjen hladnjakom na karti) pa mislim da je tu neki problem jer ne moze cooler na grafi da se razmase vazduhom?
I cim se upali komp ujutru stoji da je temp CORE 38 stepeni...dok CPU naprimer 24 stepena...Pa ne kontam kako moze od hladnog (sobne temperature) da se kartica zagreje na 38 stepeni dok se bootuje komp. Sta tu smrdi?
Hvala na pomoci.