Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
E jesu baksuzi ovi iz sonija, naprave jedan od boljih DVD authoring programa i stave 10 tema na sajt i u okviru programa. Mogli su napraviti makar neki paket pa da prodaju.....lako bi mi skinuli sa eMule-a
Imam nekih more VHS kaseta da prebacim na DVD a glupo mi da stavljam iste teme, pozadine, okvire.... A probao sam i druge programe ali me nisu zadovoljili.
Ja sve radim sa SONY-jem i prezadovoljan sam, kazem ti stavljaj neke svoje slicice i muzicku podlogu i to je to. Mozes da stavis i neki kratki spot da ide kao glavni menu, a preko njega ikonice ili text kao linkove ka drugim chapter-ima. Ma mozes da se igras koliko hoces. Moje remek delo je oprostajna utakmica Aleksandra Djordjevica gde sam na DVD-iju osim kompletne utakmice satvio sve highlights iz njegove karijere, sa mnostvom podmenija i muzickih podloga itd., itd. Nije da se hvalim ali totalno profi odradjeno.
Slazem se sa tobom, i meni je najbolji program od svih koje sam probao! Na pocetku sam pravio uvode za DVD, pozadine, prozorcice, ubacivao kojekakve efekte, ali sad jednostavno nemam vremena da za svaki DVD radim isto, zato sam mislio ako ima vec gotovih tema......ali eto.....nema!