Šta je novo?

Kućna multimedija televizor za EON

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

bojilica

Cenjen
Učlanjen(a)
30.01.2015
Poena
195
Ima li neko preporuku za smart tv na kome radi eon aplikacija? Nešto od 32 do 43 inča ali da nije skup. Bilo bi dobro da je interfejs jednostavan za korišćenje. Ili je bolja varijanta neki box i bilo koji tv.

Ima li neko preporuku za smart tv na kome radi eon aplikacija? Nešto od 32 do 43 inča ali da nije skup. Bilo bi dobro da je interfejs jednostavan za korišćenje. Ili je bolja varijanta neki box i bilo koji tv.
Ja imam preporuku za Samsung TV gde radi bolje nego preko eon boxa .Ali ti se ne uklapa u cenu ,tako da ti neki Fox,Vox,Vivax sa androidom ,ne gine .Interfejs je isti (ili skoro )na svim uredjajima kolko znam .

Fox sam nabavljao za taštu. Ti televizori su samo delimično "smart", imaju neki nelicencirani Android sa budženim važnijim aplikacijama, spore procesore, malo memorije, to sve radi problematično. Ali ako se priključi spolja na HDMI dobar box i sve ide preko njega, onda nije loša kombinacija jer su jeftini, veliki ekran, boje napucane...
Na Samsung TVu, EON Tizen aplikacija radi kako treba, mlađi ukućani sa boljim vidom su poredili sliku izbliza i za nijansu je bolja iz TV aplikacije nego iz boxa preko HDMI, ali im je ipak EON daljinski lakši za manipulaciju pa više koriste box.

Ma može neki Vox sa WebOs-om

Hvala pogledaću te modele. Kod mene na nekom hisense nema aplikacije za eon pa da se ne zeznem da kupim opet nešto takvo. Samo me još interesuje, gledala sam ranije neki a95x f4 android box jel radi eon regularno na tim uređajima s obzirom da je bilo onih ograničenja u poslednjim nadogradnjama aplikacije za "rutovane" telefone? Da kupujem sebi lako bih nego je za osobu koja se ne razume u te stvari. Pa da ne dođem u situaciju, dođi ne radi mi ovo-ono.

Koliko se secam postoji Eon za Hisense. Mora samo da se nadogradi sistem preko neke druge zemlje pa se vrati na region Srbija i pojavice se. Ima vise o tome u Hisense temi.

Hisense са vidaa 4, мада има неких зезанција око пребацивања земље (региона) док искочи еон апп у продавници. Али искочи, имам на 7300f.
Или неки vox андроид или webos.

Pogledaću za to ali star je ovo model. Mislim da mu je skoro bilo 2 godine. A što se tiče tv box-ova gde radi eon još uvek kako treba? U pitanju je kuća sa sbb paketom. Matori su sva 3 modema zauzeli i sad drugarica nema u sobi na čemu da gleda tv kanale a da može da premotava u nazad.

Pogledaću za to ali star je ovo model. Mislim da mu je skoro bilo 2 godine. A što se tiče tv box-ova gde radi eon još uvek kako treba? U pitanju je kuća sa sbb paketom. Matori su sva 3 modema zauzeli i sad drugarica nema u sobi na čemu da gleda tv kanale a da može da premotava u nazad.
Najbolji ti je Xiaomi Mi box S za EON TV aplikaciju koja se aktivira kodom. tj najbolji odnos cena/mogućnosti a podržava sve 4k (Netflix, Youtube, S tube..).

Najbolji ti je Xiaomi Mi box S za EON TV aplikaciju koja se aktivira kodom. tj najbolji odnos cena/mogućnosti a podržava sve 4k (Netflix, Youtube, S tube..).
tqvtwg466ba61.jpg

Hvala preneću joj. Znači na mi box-u radi eon bez problema. Nema onih problema sa "rutovanim uređajem". Onda može koji hoće tv. Jel taj daljinac što dolazi sa mi box-om ok za eon, premotavanje kanala?

Hvala preneću joj. Znači na mi box-u radi eon bez problema. Nema onih problema sa "rutovanim uređajem". Onda može koji hoće tv. Jel taj daljinac što dolazi sa mi box-om ok za eon, premotavanje kanala?
Da, sve super radi, prati akcije na mi srbija, ja sam Xiaomi Mi Box S platio samo 4990 dinara, rasprodali su online svu količinu za 3 min :) .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno