Ja imam preporuku za Samsung TV gde radi bolje nego preko eon boxa .Ali ti se ne uklapa u cenu ,tako da ti neki Fox,Vox,Vivax sa androidom ,ne gine .Interfejs je isti (ili skoro )na svim uredjajima kolko znam .Ima li neko preporuku za smart tv na kome radi eon aplikacija? Nešto od 32 do 43 inča ali da nije skup. Bilo bi dobro da je interfejs jednostavan za korišćenje. Ili je bolja varijanta neki box i bilo koji tv.
Niie istina, EON app ima za VIDAA 4, modeli od prosle godine. Ja imam na 55A7500FAko je Vidaa sistem- nema, za android može da bude
Moja greška, nisam znao.Niie istina, EON app ima za VIDAA 4, modeli od prosle godine. Ja imam na 55A7500F
Najbolji ti je Xiaomi Mi box S za EON TV aplikaciju koja se aktivira kodom. tj najbolji odnos cena/mogućnosti a podržava sve 4k (Netflix, Youtube, S tube..).Pogledaću za to ali star je ovo model. Mislim da mu je skoro bilo 2 godine. A što se tiče tv box-ova gde radi eon još uvek kako treba? U pitanju je kuća sa sbb paketom. Matori su sva 3 modema zauzeli i sad drugarica nema u sobi na čemu da gleda tv kanale a da može da premotava u nazad.
Najbolji ti je Xiaomi Mi box S za EON TV aplikaciju koja se aktivira kodom. tj najbolji odnos cena/mogućnosti a podržava sve 4k (Netflix, Youtube, S tube..).
Hvala preneću joj. Znači na mi box-u radi eon bez problema. Nema onih problema sa "rutovanim uređajem". Onda može koji hoće tv. Jel taj daljinac što dolazi sa mi box-om ok za eon, premotavanje kanala?Najbolji ti je Xiaomi Mi box S za EON TV aplikaciju koja se aktivira kodom. tj najbolji odnos cena/mogućnosti a podržava sve 4k (Netflix, Youtube, S tube..).
Da, sve super radi, prati akcije na mi srbija, ja sam Xiaomi Mi Box S platio samo 4990 dinara, rasprodali su online svu količinu za 3 min .Hvala preneću joj. Znači na mi box-u radi eon bez problema. Nema onih problema sa "rutovanim uređajem". Onda može koji hoće tv. Jel taj daljinac što dolazi sa mi box-om ok za eon, premotavanje kanala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari