Šta je novo?

Kućna multimedija televizor 60" 50.000 rsd

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

bojke1

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7009,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Caletu se pokvario samsung od 40 incha.Star nekih 12-13 godina.Radio danas 10 minuta i samo je nesto u njemu caknulo i sada ne daje znake zivota.Pogledace ga drugar sutra koji se bavi popravkom televizora ali vec polako planiram kupovinu nekog novog tv-a u slucaju da se ne isplati popravka ovog samsunga.
Gledam nesto tu do 50 soma i isao bih na dijagonalu od 50 incha.
Vidim da ima ovaj tcl 50c6ks qd-mini led
Nisam se do sada susretao sa ovim brendom i imam pitanje da li je ovo dobra kupovina u rangu do 50 soma ili ima nesto bolje.
Tv ce se koristiti najvise za sbb kablovsku televiziju,smart opcije im nisu potrebne.Bitno je da je slika ok i za sportske sadrzaje mada to nije primarno.
Koliko vidim ima i produzenu garanciju 2+3 godine uz registraciju.
Zeleo bih da cujem utiske od nekoga ko mozda ima ovaj model cisto da iznese neke svoje utiske.Sta mu je plus a sta minus vezano za kvalitet slike?
Kazem mozda ima nesto bolje od tcl-a u ovom rangu i dijagonali do 50 soma pa ako ima voleo bih da cujem preporuku.

Imaš i za 45000. Ja imam, trebalo mi je malo vremena da podesim sliku (movie mod i movie motion). Prednosti: Google TV, daje bolju obradu ako ne koristi box, nego direktno sa app, dobar ugođaj; mane: nemaj prevelika očekivanja, na slabijem bitratu ne briljira, zvuk je bolji uz soundbar
SBB ima bolji bitrate, ali meni je dobro izvukao yettel. Bolju sliku će da da na eon app

Tv kupujem za matorce i smart opcije se nece uopste koristiti,jedino ako meni ponekad bude to trebalo pa da iskoristim.95 posto ce tv sluziti za kablovsku a da kazemo 5 posto za smart opcije.
Kako si podesio sliku za movie mod i movie motion?Nesto si nasao na netu neke postavke ili si ostavio kako su fabricki podesene?
Mislim da se za ovu lovu i ne moze ocekivati sad nesto bas preterano dobro ,ali mislim da ce slika biti barem pristojna i gledljiva.

Hvala potrazicu u temi za tcl pa da vidim kako su podesili.
Tv treba da me izadje nekih 40 soma posto danas vazi opust od 20 posto uz penzioni cek od caleta tako da mislim da je to ok cena za ovu klasu televizora.Trebalo bi malo kasnije da odem po tv pa cemo videti sta ce ispasti na kraju od svega?

Vrh Dno