boki78
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 395
Pisao sam već u drugoj temi ali nema odgovora, probaću da otvorim temu ako se moderator slaže, ako se ne slaže razumem i zatvaranje teme.
Za moj budžet mislim da se izdvajaju Hisense i TCL kao ok brendovi ali pitanje je koje modele imaju sa VA panelom (koliko sam razumeo ovogodišnji Hisense modeli su sa IPS panelom), slušam naravno i predloge za druge brendove ali bih svakako izbegao Fox, Vox i slično. Koliko znam LG ima modele samo sa IPS panelima dok Samsung i Sony izlaze iz budžeta.
Slušam vaše predloge...
- Budžet je 500€, maksimalno 50€ više ako ima smisla davati ali molim vas da ne preporučujete ništa skuplje od toga, kupio bih na KP;
- TV bi trebao da bude veličine 55", udaljenost sa koje će se gledati je nešto manje od dva metra, s obzirom da hoću i određeni kvalitet za pomenuti novac veće dijagonale mi izlaze iz budžeta i nisu preko potrebne za tu udaljenost, 50" bih uzimao jedino ako nema baš ništa od 55" veličine da je pristojno za te pare;
- Prostorija u kojoj će se koristiti TV će biti mračna i gledaće se bez velikih uglova gledanja, dakle treba mi TV sa VA panelom;
- 90% će se gledati filmovi (BR rip od 15GB - 30GB), eventualno 10% sport;
- Karakteristike i sređenost smart operativnog sistema mi nisu bitni;
Za moj budžet mislim da se izdvajaju Hisense i TCL kao ok brendovi ali pitanje je koje modele imaju sa VA panelom (koliko sam razumeo ovogodišnji Hisense modeli su sa IPS panelom), slušam naravno i predloge za druge brendove ali bih svakako izbegao Fox, Vox i slično. Koliko znam LG ima modele samo sa IPS panelima dok Samsung i Sony izlaze iz budžeta.
Slušam vaše predloge...