Šta je novo?

Kućna multimedija Televizor 49-55 inča i do 70k

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Ddee

Cenjen
Učlanjen(a)
15.08.2021
Poena
175
Poštovanje,molim za savet u vezi kupovine novog televizora,trenutno imam Samsung 49-50inca ali je mator. Televizor je 90% za YT i za decije kanale,ostalih 10% su filmovi. Budzet je do 70k i ne bih se bunio da ima neki dobar za 500e jer nisam zahtevan korisnik i nemam eneon nego mts tako da u sustino najbitnija mi je slikai zvuk . Citajuci po forumu ovaj tv mi deluje ok
TCL 50C715 e sad da li ga ima u ponudi.

Fox 55WOS620D, bio 34k na ananas akciji za petak 13. pre par nedelja, prethodno sam imao P1 50" Xiaomi, placen 44k, kome je Android bio..poprilicno lose, narocito sa 4K plejbekom jutjuba (koci, freezuje, odbija daljinac komande, iako sam bio u developeru disableovao i enablovao sve sto je trebalo da ga "opravim").

Android TV jedino ovi skuplji flagship Sony lepo implementiraju, tj stavljaju krsten hw, za sve ostalo..tu je WebOS.

Ti TCL su svi Android TV cini mi se, i verujem da nije hw bolji od onoga sto Xiaomi stavlja (prastari MTK sa 1.5gb rama), jer su sve to budzet kinezi.

Ja sam prezadovoljan za ove novce s 4K WebOS tvom, dolazi i LG daljinac, jednostavno, radi sve kako treba.

I sa moje strane preporuka za Fox koji je spomenut. Puno se dobije za malo novca. Magic remote,4K, 3. god garancije. Slikom, odzivom i brzinom rada sam jako zadovoljan. Zvuk solidan.

I sa moje strane preporuka za Fox koji je spomenut. Puno se dobije za malo novca. Magic remote,4K, 3. god garancije. Slikom, odzivom i brzinom rada sam jako zadovoljan. Zvuk solidan.
Kad smo kod zvuka inace, prosli ovaj xiaomi imao los volume balance, u smislu da je glas u filmu i generalno sve ok jacine, i onda krene pesma i kao da je volume trodupliran. I tako uvek, nezavisno od scenarija tj uredjaja na kome plejbekuje, i moda slike/zvuka.

Na LGu je sve jednako. Kao onaj loudness equalization na windowsu, ko se seca.

Android TV je stvarno za izbegavanje.

Nazad
Vrh Dno