Šta je novo?

Kućna multimedija Televizor 32''

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

shiza

Poštovan
Učlanjen(a)
04.05.2020
Poena
80
Imao sam problem sa TV-om i daju mi sada zamenu.Pa ne znam koji da uzmem.Izdvojio sam 3 pa ako neko moze da mi pomogne koji da odaberem.Mom ocu za sobu uzimam.Mora 32 jer ne moze da stane veci na to mesto.
E sada,prvi vidim da je obican kao sto sam imao,drugi je kao smart i ima android OS(ne znam sta mu to znaci tj koje dodatne funkcije ima),a treci je samo smart sa nekim Tizen OS

Hvala.Ako se uzima smart da li bi mogao da gleda Netflix na njemu?

Netflix će sigurno (99,9%) da radi na Android TV. nisam siguran da je na FOX-u Android TV, verovatno je običan Android prilagođen za veliki ekran i daljinski upravljač.
podržan je i na drugim sistemima, poput Tizen OS (Samsung), WebOS, VIDAA U (Hisense, pri čemu je na 32" modelima neka od starih verzija koje su ko zna koliko dobro podržane na Netflix-u)

koliko vidim, na 32T4302AK jeste Tizen, što znači da je podržan Netflix. od ta tri, moj izbor bi bio ovaj model.

znam da Hisense ima Android TV u ponudi u toj dijagonali. u oznaci modela imaju A na kraju.
Hisense predlažem zbog proizvođačke garancije od 7 (ili 5?) godina

samo da napomenem da su paneli na ova dva Hisense-a IPS tipa. za Samsung ne znam koji je tip.

ja bih išao na Hisense jer je noviji model i verovatno ima noviju verziju Android TV-a. a ima i produženu proizvođačku garanciju (5 ili 7 godina, redovna je 3), za razliku od TCL koji ima dodatno osiguranje.
s druge strane, ako se ne varam, TCL je bolji po pitanju ažuriranja (češća su).

Za njega sam se i odlučio iako je odgovor kasnio. Pročitao sam teme, i video da je TCL bolji sa ažuriranjama, mada meni je bitno da je solidno brz, I da ne šteka. Za sada radi lepo, jedino mi je daljinski malo čudan, jer se tv ne odazove na svako pritiskanje, već kao da moraju jače da se pritisnu tasteri. Za garanciju mi rekoše da je 2 godine, ali ja sam se registrovao za onu produženu, pa se nadam da ce važiti.
Kako se proverava vreme rada tv? Posto sam našao u temi hisense, ali to ne važi za Android tv, ili grešim?

najbolje je da pitaš u temi za Hisense, tome i služi :) inače, čudno mi je to za daljinski 🤔
što se 2 godine tiče, verovatno su mislili na zakonski rok za saobraznost.

Nazad
Vrh Dno