Šta je novo?

Teletext za Pinnacle(Miro) PCTV

Black RIder

Čuven
Učlanjen(a)
28.06.2002
Poena
619
Jel ima neko link za softver koji je potreban da bi radio teletext na gore pomenutoj kartici?

Dobijaš uz karticu Webtext program. Ako nisi mogao da instaliraš Webtext verovatno ti u windowsu (regional settings) stoji da si u americi, pa instaler "misli" da ti ne treba teletext.

Nazalost, malo kasnim. Tek sad sam video post. Ja pravo da ti kazem nemam pojma o tome nista posto je to kartica mog rodjaka koji je izgubio drajvere pa su mu dali u nekoj firmi i valjda nije dobio za Teletext.
Dakle, ako znas gde mogu da skinem taj Webtext javi.

U okviru 5.50 drajvera, mogu da se skinu sa sajta ali su oko 50MB. Mislim da ne postoji samo teletext "deo" odvojeno, ali mozda gresim...

A da proba DScaler?

Dovoljno je dobar (fenomenalan) za teletext...

drapin je napisao(la):
U okviru 5.50 drajvera, mogu da se skinu sa sajta ali su oko 50MB. Mislim da ne postoji samo teletext "deo" odvojeno, ali mozda gresim...

:D :D 50MB, pa to nije nista. Salim se, trenutno sam kod majke na poslu i skidam brzinom od 600 Kb/s tako da mi 50MB ne predstavlja problem. :-devil-: Ali sad sam probao da skinem s onog linka i nesto nece. Sad sam ga stavio u Flash Get pa cu da probam tako ,) Ako ne proradi, nek mi neko da link za onaj program koji je andjelkoyu post-ovao ili neki drugi bolji ako ima! :banana:

Uspeo sam da skinem. Samo mala ispravka, brzina je bila oko 600 KB/s(dakle kilobajta, a ne kilobita kao sto sam gore napisao) :D :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno