Šta je novo?

Telenor USB Modem HUAWEI nece da radi!

Milance86

Slavan
Učlanjen(a)
17.11.2007
Poena
309
Da li ima neko ideju zasto modem nece da radi?
Tj. nece da radi samo na mom racunaru, pokusao sam na dva druga i radi bez problema.
U pitanju je Windows XP SP2. Probao sam na sve USB portove (zato sto je stariji racunar pa ima i 1.1 i 2.0, pa sam mislio da je to razlog), ali nista.
Komp lepo instalira modem, ali nece sam da se konektuje (a morao bi automatski)..., a ako ja sam kliknem na connect prijavljuje neku glupost od greske vezano za phone book! :trust:
Da li mozda treba da instaliram neki od NET framework, Java-in RM ili neko deseto cudo, pa da proradi?
Trazih na net-u, ali nista ne nadjoh, osim kao da win xp mora da ima SP2, sto i ima!

Da li ima neko ideju zasto modem nece da radi?
Tj. nece da radi samo na mom racunaru, pokusao sam na dva druga i radi bez problema.
U pitanju je Windows XP SP2. Probao sam na sve USB portove (zato sto je stariji racunar pa ima i 1.1 i 2.0, pa sam mislio da je to razlog), ali nista.
Komp lepo instalira modem, ali nece sam da se konektuje (a morao bi automatski)..., a ako ja sam kliknem na connect prijavljuje neku glupost od greske vezano za phone book! :trust:
Da li mozda treba da instaliram neki od NET framework, Java-in RM ili neko deseto cudo, pa da proradi?
Trazih na net-u, ali nista ne nadjoh, osim kao da win xp mora da ima SP2, sto i ima!

Meni se nikada /isti modem - isti win xp + imam i win 7 na laptopu/ ne konektuje automatski!
Da li ste probali na istoj lokaciji? Nije svaka lokacija pokrivena signalom za telenor internet. Recimo moj drug ne moze kod sebe da ga koristi a ja mogu a udaljeni smo nekih 40 m. Cak i na mom laptopu kod njega ne radi kod mene radi! Nazovi tehnicku podrsku samnom su uvek bili maksimalno fer i uvek mi razresili nedoumice vezane za internet koje sam imao.

Zvao sam ih. Nemaju pojma!
Ma probao sam na laptopu koji je odma' pored, i radio je bez problema.

A da, greska koju javlja je:
"Failed to create a phone-book entry"

Poslednja izmena:
Vrh Dno