Šta je novo?

Telenor tStore - test faza

lepa vest...

ali tStore :d

Malo aplikacija u ponudi, ne vidim prednost u odnosu na Market, a instalacija aplikacije za pristup tStore-u uzima oko 10MB. Deinstalirao momentalno...

Za koju je ovo platformu, da se ne prijavljujem džabe?

---
Ttalk

Stvarno je ogromna instalacija, a nema ni opciju da se prebaci na karticu.

Jedina svrha, koju ja vidim, je da omoguće kupovinu aplikacija, koje bi nam inače bile nedostupne.

---
Ttalk

Jedina svrha, koju ja vidim, je da omoguće kupovinu aplikacija, koje bi nam inače bile nedostupne.

---
Ttalk

I kada budu dostupne, ljudima će biti lakše da aplikacije plate preko mesečnog računa, nego preko Marketa.
U prethodnih 72h sam video neke stare poznanike koji sada koriste Android. Svi su non stop online, a nemaju ideju zašto. Pitali su me: čekaj, ti si stvarno sve to koristio na Androidu i sada koristiš Nokiu?!
To je ekipa koja će da kupuje aplikacije preko računa samo tako...a neće ih ni koristiti...

Ja na to gledam prvenstveno kao na priliku da domaći programeri konačno vide neku kintu od svojih aplikacija.
Ne razumem zašto još uvek nije proradio regularni market kod nas...

Mora tu kintu neko i da ostavi Telenoru, da bi je programeri videli ;)

Ovo moze biti odlicno - mozda ce placanje biti olaksano (npr. kroz racune za mobilni telefon ili PlatiMO), a svidja mi se i sto podrzavaju Symbian i "nepametne" (Java) telefone. Slazem se i sa ranijom izjavom da je to dobra prilika za nase programere da zarade na prodaji aplikacija. To ce sigurno doprineti boljem izboru kvalitetnih programa s domacim potpisom...
Doduse, ova verzija sto je data na testiranje ocigledno je beta, jer podrzava mali broj telefona. Verujem da Telenorci samo opipavaju puls preko nego sto krenu full. Jedva cekam...

Ne pamtim da su pojedinacni korisnici ranije bili u ovoj meri ukljuceni u beta testiranje nekog projekta, narocito u ovako ranoj fazi. Cudi me samo koliko je malo komentara, 'ajte ljudi koji imate podrzane telefone, probajte i podelite utiske s nama!

Probao sam ja malopre. Izbor aplikacija je, za sada, prilično loš. Nadam se da će to srediti u budućnosti.
Sama aplikacija zauzima 24mb i to samo u ramu, čak nije otišla ni na sd-ext. Glavni ekran aplikacije je fino uradjen, dok izabiranje aplikacija izgleda kao u nekom browseru. A to me navodi da je ovo opera store brendirana za telenor. :-D

---
Ttalk

Poslednja izmena:
Sama aplikacija zauzima 24mb i to samo u ramu, čak nije otišla ni na sd-ext.
Ttalk

Ovo je glavni razlog što mi na pamet ne pada da je ponovo instaliram. Mislim, ljudi, da li ste normalni?!

Ja je možda probam ponovo, čisto da sredim početne utiske, ali samo zahvaljujući tome što sada imam novi telefon.
Moj jadni Wildfire je odmah počeo da vrišti kako mu fali prostora kada sam mu odvalio toliko memorije samo za tStore.

I ja imam WF, ali valjda su trebali da misle i na nas sa manje memorije. Kako misle da bilo šta instaliram sa tog njihovog tStore-a, ako mi sama aplikacija uzme 20+MB? Ako jedan Market može da ima samo par MB, pa mogli su i oni da smisle bolje rešenje.

Mora negde da stane i onaj eye candy. :-D
Ja sam instalirao i onaj telenor kalendar, i on sam zauzima 8mb. :-D

---
Ttalk

Cula sam da je produzen period testiranja aplikacija do kraja ove nedelje? Da li ima jos neko da je probao kako mu deluje?!? Kazu da moze da se citaju vesti gledaju klipovi prognoza onda aplikacije za pravljenje koktela I tako to
interesantno!

Nazad
Vrh Dno