Šta je novo?

Telenor Touch Start ZTE G-N295

Logisticar

Slavan
Učlanjen(a)
27.04.2008
Poena
301
phone_409_8.jpg

k4a79d.jpg

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/Telenor/Touch_Start

Da li neko može da napiše njegova zapažanja o ovom telefonu? :d

Planiram da ga kupim...

Zar ovo nije Skate 2 ili kako vec. Skroz je ok fon.

Zar ovo nije Skate 2 ili kako vec. Skroz je ok fon.

Sve si pomesao. Mislio si na Blade 2, i ne, nije to taj telefon. Telenor Touch Plus je Blade 2. Ovo je neki entry-level rezistivni touch telefon.

Edit: Ova tema ne pripada u Android thread-u jer telefon nema Android, vec fabrički firmware.

Poslednja izmena:
ljudi moji ovo od ovog telefona Telenor Touch Start neznam kako skidati za njega aplikacije,dali mi moze neko ponuditi savet odakle mogu za njega da skinem nesto a da mu radi jer je operativni sistem fabricki pa neznam.

Stvarno, odakle mogu da se skidaju igrice, tj. koji telefon ima isti software kao ovaj, hvala unapred :)

Izvini, da li mozda znas da li telenor touch start podrzava teme, hvala. :)

A da li mozda znas kako se instaliraju igrice na memorijsu karticu, sve mi instalira na telefonsku memoriju a da me i ne pita gde da stavi, izvini stvarno sto smaram

Ja zelim da kupim Telenor Touch Start pa sam htela da vas pitam ako ga neko vec ima kakav je i da li da ga kupim ??

Imam ovaj telefon od Telenora i u sustini sam vrlo zadovoljan ali neznam kako da mu instaliram flash player i zna li neko mozeli to.

Mislim da nemoze. Ovo je entry level djubre sa rezistivnim ekranom ( u 2012 godini ) :wall: i fabrickim OS-om.

.. ?

Sve si pomesao. Mislio si na Blade 2, i ne, nije to taj telefon. Telenor Touch Plus je Blade 2. Ovo je neki entry-level rezistivni touch telefon.

Edit: Ova tema ne pripada u Android thread-u jer telefon nema Android, vec fabrički firmware.

Zanima me dali ovaj telefon ima mp3 .. posto na informacijama za muziku stoji - , a ako moze neko sto pre da odgovori sutra treba da ga uzmem ?
hvala unapred ?

Ima mp3 ali i memorijui na koju ne moze nista da stane tako da treba odmah da se dokupi neka kartica. Telefon je lep samo sto je dosta siromasan. Mada za 1 din i najmanji paket skroz ok!

Treba mi skype za ovaj phone i da mogu da gledam youtube preko njega. Ima li neko resenje

I ako neko moze da baci neki link ka programima za njega, igrice me ne interesuju

Nazad
Vrh Dno