Šta je novo?

[Telenor] SOS kredit - Razgovarajte i bez kredita

djuice

Slavan
Učlanjen(a)
21.07.2007
Poena
309
Telenorovi pripejd korisnici više ne mogu da ostanu bez kredita zahvaljujući usluzi „SOS kredit“. Telenor je jedini mobilni operator u Srbiji koji pruža mogućnost da se i u minusu razgovara.

Pored besplatnih poziva hitnim službama, kao što su hitna pomoć, policija i vatrogasci, ova usluga doprinosi tome da se Telenorovi korisnici osećaju sigurnije. Telenorov SOS kredit može se koristiti za razgovore, slanje SMS i MMS poruka, i GPRS usluge.

U situaciji kada na računu imaju 13 ili manje dinara, korisnici Telenorove mreže mogu da uđu u minus do 40 dinara. Ova usluga se aktivira slanjem poruke na 1717 ili pozivanjem broja 9863, a kredit se može koristiti narednih pet dana.

Cela vest: http://www.economy.rs/elektronsko-poslovanje/4020/Razgovarajte-i-bez-kredita.html

Poslednja izmena:
hmmm a koja je prakticna vrednost ovog? posto se mreza elektronskih kioska za dopunu kredita sasvim pristojno razvija (nasao sam jedan cak u nekom malom prolazu gde ni kola ne prolaze na crvenom krstu), i postoji zaista 1000 mogucnosti za dopunu kredita i na kioscima...
off:
hahahah, treba ubuduce da koristi spoiler opciju :)

Korisnost je velika, ne moras u pola noci da trazis kiosk ;)

Ja sam sinoc iskoristio. Dobio sam 40 dinara, a kada sam uplatio kredu, uzeli su 4 dinara + 40 dinara kao proviziju. :)

Misliš obrnuto? :)
40 + 4 kao proviziju? :d

Ima i vip bez provizije i to 50dinara !
Ne znam uslove detaljnije ali cuce se

ovaj SOS kredit ne funkcionise iz inostranstva,probao sam...ali neuspeshno :S

Nazad
Vrh Dno