Šta je novo?

Telenor - SMS kašnjenja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Valmont

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2008
Poena
319
Dešava li se nekome da mu poruke koje pošalje sa 062 broja stignu uz dvadesetak a ponekada i sat vremena kašnjenja? U poslednjih deset dana mi se često dešava pa ne znam da li je do mog aparata ili mreže. Korisnički servis kaže da je kod njih sve u redu. I sa mojim brojem je navodno sve u redu.

Deshava se, narocito ujutru kad ukljucim telefon, dehsava se i po dva sata da cekam da mi stignu propushteni pozivi i poruke koje su mi pristigle u toku noci... Kad ima jedna/dve josh i nekako, a kad mi stize po 10-ak onda se bash razvuce...

Meni se to desavalo na 3g mrezi,kad je na njoj ne salje propustene pozive na gsm sve radi normalno.

Meni se desavalo na 063, da mi kazu da su zvali a da mi ne stigne propusten poziv uopste, a ponekad i sa ogromnim kasnjenjem. Mada u 99% slucajeva mi sve islo na vreme. A kakvo je stanje sada ne znam, bas sam pre 2 i po meseca batalio telenor karticu, koju sam koristio 4 god. Telenor prepaid nema svrhe koristiti osim za nerviranje bednim promocijama i visokim cenama i ponegde i tarifiranjem...

Poslednja izmena:
Meni se desavalo i desava i dan danas da mi poruke uopste i ne stignu sa mreze na mrezu, i to ne tako retko...

ретко кад се догоди, али се догоди

На мт:с мрежи сам.

Већ ми се догађало да пошаљем поруку некоме на Теленору, извештај ми никада не дође о достављеној поруци, а онда уђем у Дневник и видим да ми је тај коме сам послао одговорио, али порука у Примљеним не постоји :S:.

Сад ми се то почело дешавати и на мт:с мрежи где сам нпр. у августу често доживео да извештај касни, а особа ми у међувремену пошаље одговор :wall:.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno