Šta je novo?

Telenor Smart HD dobar izbor ili ne?

Dark Warrior

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2012
Poena
210
Na sajtu KP ima dosta telenor smart hd telefona koji se prodaju za ~140e,sa garancijom,ili novi,ili mesec-dva korisceni,otkljucani za sve mreze,pa me interesuje da li je to dobar izbor telefona za te pare,posto alcatel-ove telefone nisam do sada koristio,pa nisam siguran koliko su pouzdani,i da li trebam na nesto posebno da vodim racuna pri kupovini? Hvala unapred na odgovoru... :)

Na KP ih ima i za manje pare. Ja imam 997D a drug 995. Ako ti ne treba dual sim mogucnost nema potrebe da dajes vise para. 997d ima bolhi cpu (dual core), jacu grafiku i vise mem, ali zato 995 ima bolji display, bolju kameru i bolji gps signal.

baterija drzi 35-45 sati ako ti nije ukljucen wirles i internet onda pada na 23-25 sa normalnim koriscenjem, ako ga bas koristis intenzivno a ukljucena ti je lokacija i gogle nalog jede bateriju. ja ukljucujem internet po potrebi i iskljucujem kad zavrsim pa isteram do 27 sati.

@Bokaco, po meni 992d bolje radi i od 997d i od 995. Bar od ovih primeraka koje sam ja uporedjivao.

Pa vidi. Sto se tice ekrana 995 > 997 > 992.
Kod 992 su jedino losi uglovi gledanja sto oce da zasmeta, mada meni licno je skroz ok. Sa strane se vidi ok al odgore je tamno a odole je svetlo.

Vrh Dno