Šta je novo?

[Telenor] se polako razotkriva

računa ti potrošnju u dinarima i onda na kraju odbije ono što ti je uračunato u besplatne minute...

A eto meni npr nikada nije valjao Vipov i Mts-ov signal,kod Vip-a je uvek seckalo,nekada cak i prekidalo,a i kod mt:s-a njihov famozni promotivni 3g signal je tako "ultra dobar i kvalitetan".Kada god sam koristio Telenor-ov 3g ili HSDPA signal uvek je radilo savrseno,za brzinu svaka cast.Iako su skuplji,a ako je meni neka informacija u datom trenutku jako potrebna i nema cenu ja sam tada spreman da platim vise al da budem zadovoljan i kvalitetno "usluzen"

potpuno se slazem sa tobom: ja sam na telekomu dugo bio i sad skoro mi je strasno bilo znacajno da neke poruke stignu na vreme u ameriku medjutim prc te dolaze te ne te da te ne i popozdim i kupim 062 neki sms paket ma idiiiiii stizu smsovi bez problema kao da je osoba u bg a ne 5000kilometara daleko sobra usluga nema cenu!

U principu, ako nekoj firmi ide poslovanje zeljenim putem, ona manje ulaze novca u marketing.

U principu, ako nekoj firmi ide poslovanje zeljenim putem, ona manje ulaze novca u marketing.

Kad Usein Bolt trchi brzo on prestane da trenira jer mu ide dobro... :d
Mene da su uchili ovako na faxu sad bih imao polozen marketing, ali oces vraga... ;)

Poslednja izmena:
Kad Usein Bolt trchi brzo on prestane da trenira jer mu ide dobro... :d
Mene da su uchili ovako na faxu sad bih imao polozen marketing, ali oces vraga... ;)

Haha, imas poentu ali ove 2 sitacije su nespojive. Jer vidis, kad ti u biznisu cvetaju lale, onda deo tih para iz marketinga preusmeris u nesto drugo, jer uvek neko odeljenje bude u deficitu sa investicijom.

@Gengis:
Ma koka kola je truba, ko to jos pije :p

svi koji ste imali problema sa Telenorom, da nemate slucajno Sony-Ericsson telefone?
kolege sa posla me ubedjuju da je do toga, mada ja probleme nemam (istina, sam sam flashovao telefon), a svi imamo isti model SE K530i za sluzbene.

pazi stvarno... vec duze vreme ovaj problem imam i imam k800... i stvarno pocinje da nervira jer mi je ovo i poslovni telefon... sve se nesto mislim da predjem na telekom (bljaks)

Kompletna "WILMA" serija SonyEricsson-a (K800, K610, K550, K530 ...) ima problema sa, čini mi se RG revizijom softvera ... Ili možda RG popravlja problem? Hmh ... Ne znam ... ono što je bitno:

Vidi koja ti je verzija SWa, odnesi do servisa da ti je flešnu, and - behold! Sve će da ti radi kao singerica ...

ja bih zamerku nashao u katastrofalnim cenama internata, kod telenora.

pre neki dan, SBB koji obozava da me iskljuchi subotom, ili je u pitanju suluda koincidencija, uradi to isto, i ja se u nedelju povezem preko Phone modem-a, da proverim - mail, notifications na facebook-u, i jedan PDF od 100 kilobajta (za NWN2, crafting guide). sve ukupno - oko megabajt, mada nisam siguran kolko facebook srche (zbog AJAX-a). rezultat - oko 250 dinara za manje od 7 minuta browsing-a. katastrofalno!

"Telefonski" paketi su ti noćna mora za DATA ... bolje ti je da uzmeš neki od ovih DATA paketa, ako ti treba za internet ...

Kako se Internet parkovi sredjuju za zimu? Da li su klupice ofarbane ili nisu opet tamo? Da li se razmilja da se u parku postavi neki zatvoren zagrejan prostor, Telenor valjda ne ocekuje da ljudi stoje na cichi zimi i surfuju, to je ubistvo sa predumisljajem!?

Kako se Internet parkovi sredjuju za zimu? Da li su klupice ofarbane ili nisu opet tamo? Da li se razmilja da se u parku postavi neki zatvoren zagrejan prostor, Telenor valjda ne ocekuje da ljudi stoje na cichi zimi i surfuju, to je ubistvo sa predumisljajem!?

E bas si pajser. Pa oni su taj internet u park smetili da bi mogli da okace svoju besplatnu reklamu. Boli njih uvo dal ce to ko da koristi il nece. Jos bolje ako nece.

Ti si veliki i ti znas da su oni to samo stavili zbog reklame, a sta ce deca da rade sto ne zanju sta je zima i da tu u parku mogu da promrznu zbog zime, oni su mali oni samo znaju i cuju ono "BESPLATNO" a za prehlade upale pluca... moramo da brinemo mi stariji.

Neko zimus tu treba da odgovara ili da se postavi upozorenje da nije zdravo stajati na hladnoci. Sto zbog njihove reklame da se ljudi razboljevaju.

BTW Mogu i ja da prospem zimus kantu vode u Knezu i to se zaledi i u ledu napisem moje ime, a ti sto kada tuda prodjes mozes da padnes BAS ME BRIGA.

Poslednja izmena:
Lepo je i pametno sto brines o mladjim korisnicima koji bi mogli da se zanesu zbog besplatnog interneta ne vodeci racuna o svom zadravlju. Bojim se da nije tako lako uopste dobiti dozvolu za zatvorene zagrejane prostorije u parku, dok ideja o upozorenju ne kosta puno i lako je izvodljiva. Zivimo u cinicnom svetu gde se sve posmatra kroz profit i reklamu, ali korporativna odgovornost nije samo rec na papiru.

pre neki dan, SBB koji obozava da me iskljuchi subotom, ili je u pitanju suluda koincidencija, uradi to isto, i ja se u nedelju povezem preko Phone modem-a, da proverim - mail, notifications na facebook-u, i jedan PDF od 100 kilobajta (za NWN2, crafting guide). sve ukupno - oko megabajt, mada nisam siguran kolko facebook srche (zbog AJAX-a). rezultat - oko 250 dinara za manje od 7 minuta browsing-a. katastrofalno!

5 para po kilobajtu pripejd, 4 pare postpejd, u voice paketima, ne moze nikako da bude 250 din po megabajtu. Drugo, ako koristis 3G, za 7 minuta moze da se skine vise od 1MB, i da bude skuplje od 250 din.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno