- Učlanjen(a)
- 30.12.2007
- Poena
- 169
računa ti potrošnju u dinarima i onda na kraju odbije ono što ti je uračunato u besplatne minute...
A eto meni npr nikada nije valjao Vipov i Mts-ov signal,kod Vip-a je uvek seckalo,nekada cak i prekidalo,a i kod mt:s-a njihov famozni promotivni 3g signal je tako "ultra dobar i kvalitetan".Kada god sam koristio Telenor-ov 3g ili HSDPA signal uvek je radilo savrseno,za brzinu svaka cast.Iako su skuplji,a ako je meni neka informacija u datom trenutku jako potrebna i nema cenu ja sam tada spreman da platim vise al da budem zadovoljan i kvalitetno "usluzen"
U principu, ako nekoj firmi ide poslovanje zeljenim putem, ona manje ulaze novca u marketing.
U principu, ako nekoj firmi ide poslovanje zeljenim putem, ona manje ulaze novca u marketing.
Kad Usein Bolt trchi brzo on prestane da trenira jer mu ide dobro... :d
Mene da su uchili ovako na faxu sad bih imao polozen marketing, ali oces vraga...![]()
svi koji ste imali problema sa Telenorom, da nemate slucajno Sony-Ericsson telefone?
kolege sa posla me ubedjuju da je do toga, mada ja probleme nemam (istina, sam sam flashovao telefon), a svi imamo isti model SE K530i za sluzbene.
Kako se Internet parkovi sredjuju za zimu? Da li su klupice ofarbane ili nisu opet tamo? Da li se razmilja da se u parku postavi neki zatvoren zagrejan prostor, Telenor valjda ne ocekuje da ljudi stoje na cichi zimi i surfuju, to je ubistvo sa predumisljajem!?
pre neki dan, SBB koji obozava da me iskljuchi subotom, ili je u pitanju suluda koincidencija, uradi to isto, i ja se u nedelju povezem preko Phone modem-a, da proverim - mail, notifications na facebook-u, i jedan PDF od 100 kilobajta (za NWN2, crafting guide). sve ukupno - oko megabajt, mada nisam siguran kolko facebook srche (zbog AJAX-a). rezultat - oko 250 dinara za manje od 7 minuta browsing-a. katastrofalno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari