Šta je novo?

[Telenor] Samsung S5230 sa ili bez memory card?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Exodusbgd

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2005
Poena
815
Moja oprema  
Mobilni telefon
S25 Plus
E prosto ne mogu da poverujem...

Uzeo sam preko e-shopa telefon Samsung S5230, i napravio kardinalnu grešku u tome što nisam išao u prodavnicu da se raspitam šta sve ima u paketu.

Ja stvarno i dalje buljim u ovaj paket koji sam dobio, i još uvek ne verujem svojim očima da nisu mogli da daju ni budjavu memorijsku od 128mb. E pa stvarno su bruka...

U inostranstvu uz ovakve telefone obavezno ide kartica od makar 2GB, a ovde, ....

E zemljo Srbijo.... međ' šljivama :) ...

Uz taj telefon ne ide dodatna memorijska kartica.

Otkud ti to da se po inostranstvu tako razbacuju karticama?

Promenih u zadnjih godinu dana 10-tak telefona, i svaki, ali baš svaki je u sebi po default-u imao makar karticu od 512mb. Znam za inostranstvo jer mi ćale radi u Nemačkoj, pa mi je objašnjavao.

Ispravite me ako grešim - ljudski je grešiti!

Ahh, a kad se setim da sam uz 5800XM dobio 8GB.... šmrc....

Poslednja izmena od urednika:
4gb 1000 din, ja ne bih pocinjao ni pricu o tome..
uz corby-a u mtsu sam dobio tacno 0...

Uz 5800 dolazi 8GB fabrički. Kao što uz S5230 fabrički ne dolazi ništa osim 50mb interne memorije. Nemoj ti da čitaš ni sajt telenora, ni da slušaš bajke iz inostranstva (gde ulice peru deterdžentom - a-ha), nego čitaj specifikacije proizvoda.

Moja devojka je dobila taj fon bez kartice, a koliko su danas jeftine, nema potrebe diskutovati dalje...

E, al dobro, stvarno nije stvar u toj kartici od 500-600 din. Nego su mi plus kasnili sa dostavom par dana, plus sam morao da storniram kupovinu jer im nešto nije bilo u redu, plus su mi kasnili sa vraćanjem sredstava na masterkard, itd. I na kraju su mi doneli u kancelariju, ja sav hepi, spremio i foldere sa muzikom i sl, kad ono.... Dobro, ja sam kriv, nisam se raspitao. Ali opet, odgovorno tvrdim, 10 telefona sam novih imao u ruci u zadnjih godinu dana, većinom niže srednje i srednje klase, i svaki, ali svaki je dolazio sa karticom.

Malo me mrzi da se sad cimam do grada i tražim po radnjama karticu, ali to mi ne gine.

E, qq, kud započeh temu. Osuste rafalno po meni :(

Poslednja izmena:
Samsung nije spakovao karticu, ne znam sta si ti ocekivao, da oni otvore svaki i ubace neku? Pa bi posle trazio i data kabl ako ne stize... I ko zna sta. Jednostavno ko u prodavnici, sve sto je u kutiji si dobio. Isto bi prosao i da si ga kupio za novac.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno