Šta je novo?

Telenor - ROTFLMAO

KAMIKAZE

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2005
Poena
380
Kakve im sve gluposti nece pasti na pamet :D

Potrosite najmanje 33 dinara od 9. do 15. juna i Telenor ce na Vas racun dodati jos 3 dinara. Racun ce biti dopunjen 16. juna. Misli lepse. Vidi dalje.

hahahaha.... ovo je greska.. .recite mi da je ovo greska?? :D

Nije greska :) I mom ocu je stiglo " Potrosite najmanje 16 dinara od 9. do 15. juna i Telenor ce na Vas racun dodati jos 6 dinara. Racun ce biti dopunjen 16. juna. Misli lepse. Vidi dalje."

Bolje je prosao nego ti, manje treba da potrosi, a vise dobija :p

axxaxaaxaxaxxa oooo boze :D :D :D sad mi zao shto nisam na telenoru da vidim koliko bih ja dobio :((((

Te poruke oni stalno šalju. Meni je na jedan prepaid broj koji je 330 dana godišnje isključen, u 7 dana stiglo 4 ili 5 poruka tipa...dopuni xx.xx (uvek mi kao najave dan-dva ranije) sa 200 din i dobijaš 50 poruka. Pa je bilo za svaki minut u mreži dobijaš ne znam šta....uglavnom, sve 4 su bile različite i uslov i posledica :d

Poslednja izmena:
ma da, u telenoru nema promocije osim ako neugasis telefon na 2 meseca:d

Provereno, ja derem prepaid svakodnevno i nista, cak mi umesto prethodno 100 besplatnih poruka za potrosenih xxx sada daju duplo manje, 50. :d

Izgleda da ce se prelazak na 64 znatno ubrzati kako god se okrene. :)

Provereno, ja derem prepaid svakodnevno i nista, cak mi umesto prethodno 100 besplatnih poruka za potrosenih xxx sada daju duplo manje, 50. :d

Izgleda da ce se prelazak na 64 znatno ubrzati kako god se okrene. :)

pa da, mt:s ima nize cene i promocije, telenor je 10 puta gori i ja razmisljam da predjem...

u 7 dana stiglo 4 ili 5 poruka tipa...dopuni xx.xx (uvek mi kao najave dan-dva ranije) sa 200 din i dobijaš 50 poruka.

Ma dobijao sam nesto kao posalji xx poruka do kraja meseca i dobices jos par poruka :)

A uplatio sam jednom 200 dinara da bih dobio 100 dinara bonusa, samo sto sam tih 100 morao da potrosim u roku od 30 dana :mad:

A dobijao sam i neke poruke kao da je posle valjda 3 minuta razgovora manja cena price, ali su mi ipak cepnuli 19 dinara za 4 i po minute u mrezi (zaokruzili na 5) + PDV + uspostavljanje veze + da naplate sto mi salju poruke :mad:

Pa da, meni je recimo ka 65 12,5 din minut... bukvalno dere... a ni onaj popust/bonus o pojeftinjenju kada se ima preko 300din na racunu vise nije aktivan, o tome nas naravno nisu obavestili...

Neki predlog gde ima fin broj za 64? a nov...

Haha, baš dobra ponuda.

Prilozi

• FEscr.jpg
    FEscr.jpg
    37.2 KB · Pregleda: 257
Poslednja izmena:
Meni je pre par dana stigla poruka da ako uplatim minimum 300din kredita do kraja meseca, ulazim u konkurenciju za nagradnu igru, gde je glavna nagrada put u Peking, ili već tako nekako je glasila poruka, ali to je poenta. Sada, šta, kako, gde, mislim na izvlačenje, da li važi za sve korisnike ili samo za kontaktirane SMSom, nemam pojma, ali ove druge retardirane mi nisu stizale.

I meni je to, sto je najgore uplatio sam kredit i nista. ***a, to ti je ono, uzeo sam a sada ko te... Nekultura nema sta :d A ove poruke sa potri 33din i dacu ti tri ili slicno, vredjanje inteligencije nista vise. :trust:

divno, predivno, smejem se vec 20 minuta. Telenor me odusevljavio definitivno skdoz :D

ps: a jel ce vazi ovo i za nas na postpaidu? :d

Potrosite najmanje 14 dinara od 9. do 15. juna i Telenor ce na Vas racun dodati jos 4 dinara.

Ostao sam bez teksta kad sam procitao poruku........... :wall::wall::wall:

Mora da su se ljudi na ulici pitali 'sto se ova budala toliko smeje?' kad sam procitao poruku ,)

Ispade da sam ja dobio najgori deal - 3 za 33 :S: :D

E sad, me bas zanima po koje su kriterijume koristili, mada je moguce i da je nekom zaposlenom bilo dosadno... A mozda je i skrivena kamera :D :D :D

Mora da su se ljudi na ulici pitali 'sto se ova budala toliko smeje?' kad sam procitao poruku ,)

Ispade da sam ja dobio najgori deal - 3 za 33 :S: :D

E sad, me bas zanima po koje su kriterijume koristili, mada je moguce i da je nekom zaposlenom bilo dosadno... A mozda je i skrivena kamera :D :D :D

Moj brat dobio da ako posalje 10 poruka, telenor mu poklanja 5 :banana::zgran:
I ja sam pomislio da je skrivena kamera jer mi je ponuda suluda skroz ...

On taj br. i ne koristi ima nekoliko meseci...

Poslednja izmena:
ortakinju su cimali kao posto je ona stari korisnik ono tipa broj 812... da moze da predje na post paid i da se kad zeli vrati na pre paid a ostaje joj isti broj, da li je to moguce ili je neka njihova prevara? sorry za off

Pojedinim korisnicima je ponuđen prelazak na psotpaid uz mogućnost povratka na prepaid. Malo mi je čudno da se nekome nudi, a nekome ne odobrava čak ni na zahtev, jer se na taj način narušava ravnopravnost potrošača, u ovom slučaju korisnika usluge.

Kad smo već kod promocija, pada mi na pamet drugar koji kad god uplati 200 din, dobije još 100(taj preko kredit proverava sa *121*neki_broj# i može da ga troši samo u mreži na pozive i SMS). Ako uplati više - ništa, ako uplati manje - ništa....uvek ista priča...već nekoliko meseci.

ortakinju su cimali kao posto je ona stari korisnik ono tipa broj 812... da moze da predje na post paid i da se kad zeli vrati na pre paid a ostaje joj isti broj, da li je to moguce ili je neka njihova prevara? sorry za off

Ja sam to isto pitao, meni je broj na 80... I kaze mi seka u radnji "Moze da se prebaci na postpaid ali ne garantujemo da ce moci da se vrati na prepaid", kao imali problema sa nekim covekom kome su obecali vracanje a kasnije nije moglo iz tehnickih razloga. Mislim "stvarno".

Sto se ovih poruka o bonusima tice, ja sam do ovog meseca imao ono 300 + 150 din ali nema ni toga vise (a i onako mi tih 150 skine za brzaka). Steta sto ja nisam dobio tako smesne poruke kao Vi pa da se i ja slatko nasmejem.:d

Kad smo već kod promocija, pada mi na pamet drugar koji kad god uplati 200 din, dobije još 100(taj preko kredit proverava sa *121*neki_broj# i može da ga troši samo u mreži na pozive i SMS). Ako uplati više - ništa, ako uplati manje - ništa....uvek ista priča...već nekoliko meseci.

To je bila rođendanska promocija- jedna dopuna kredita više od 300 dinara i dobiješ još 50% kredita u toku jednog meseca(samo za tu jednu dopunu )

Ne znaju kad je dosta

Eto, falilo mi manje od tri dinara da dobijem tri dinara :D

A pazite ovo:

Postovani, za svaki drugi odlazni poziv van Telenor mreze do 23. juna, dobicete jedan minut koji mozete iskoristiti za pozive u Telenor mrezi. Informaciju o broju besplatnih minuta dobicete 24. juna, a bonus minute cete moci iskoristiti u periodu od 24. juna do 23. jula. Vas Telenor.

Pa zar ne mogu da skontaju da "ne padam(o)" na te fore?! Nek' daju kao sto je MTS dao pre nekoliko meseci +50% na uplaceni iznos bez vremenskog ogranicenja, i odma' cu da im dam pare :d

Vrh Dno