Šta je novo?

[Telenor] Roaming u MNE

jon_doe

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
31.03.2009
Poena
169
Naime vec drugu godinu za redom ista stvar!
Pre polaska na more pozovem telenor *9863 i pitam za cene i uslove rominga.
Oni mi aktiviraju neku promo akciju ili sta vec za 7 din dolazne i 14 din odlazne pozive.
Nosio sam 2 telefona tj 2 broja. Naravno na svu srecu malo sam ih koristio nekih 2-3 dana pa sam kupio T-mobile karticu i razbio se od price za 5e ali...
Stize racun na jednom 5min odlazih poziva 500din + pdv
dolazinih 4min 240din + pdv
Odmah da kazem da je bilo isto toliko i poziva, kao i sto pise na racunu 5 odlaznih i 4 dolazna poziva svaki je trajao tu oko 1min
drugi racun 15min odlaznih 1500din
dolazni samo 1 od 10s i to se tarifira kao 1min 60+ pdv

Ovo je bilo naplata na postojace pakete znaci racun koliki je + ove cifre....
Po**zdim pozovem one na 9863 kazem kakav problem (naravno pre toga sam rucno prebacio na promonte cim sam stigao) gospodine ovde je neka greska izgleda da je automat - kompijuter ili sta vec vama naplacivao po standardnim! cenama ! Posto pred vasih telefona stoji da je aktivirana ta promocija ili sta vec!
napisite zalbu i posaljite sa fotokopijom LK faxom !
Posaljem ja i posle 10h stigne poruka da su primili, a sutra dan zove neka gospodja i kaze da su uzeli u razmatranje i da ce greska biti ispravljena!
znaci umesto 5*14din oni racunali 5*100 i umesto 15*14 racunali 15*100 za odlazne i ono drugo za dolazne!
Katastrofa verujem da nisam jedini i da im je ovaj sistem APP (ako prodje prodje) extra :wall::wall::wall::wall:

ma sta da ti kazem... takvi su svi. meni na MTSu svaki mesec uvek stize nekih 2-3 dinara i xy para nedefinisano na racunu. bas zbog toga cim budem prisao blizu Makedonije - gasim mobilni i kupujem SIM karticu u Grckoj, cim predjem granicu.

Ne zelim nikog da branim, ali bar brinu o svojim korisnicima ( Telenor) i trude se da isprave greske i priznaju da su pogresili, za razliku od MTS-a, gde ima uvek nekog viska u njihovu korist, "nerasporedjena dobit" za njih

100 dinara je sa PDVom, ne bez.

Ti si makar znao da promocija postoji, a ja nisam :D i još nisam ni mogao da poverujem da minut može da košta 100 dinara :D

....

da 100din

ali na kraju racuna dobijes + pdv :-devil-:
a da nepricam o tome da dole 3G modem otkljucan sonyericsson neki daje promonte za 27e

Pa dobiješ, ali minut roaminga nije 100 din, nego 84.7 :)

Vrh Dno