Šta je novo?

[Telenor] Provera stanja internet tarifnog dodatka?

kibicer

Čuven
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
885
Dakle,
Imam paket Prenesi 325, i aktiviran tarifni dodatak Dodaj internet - Mini (300MB).
Postoji li način da se prati (real time) stanje potrošenih podataka, ili moram da koristim neki gprs brojač?
Hvala :)

Dakle,
Imam paket Prenesi 325, i aktiviran tarifni dodatak Dodaj internet - Mini (300MB).
Postoji li način da se prati (real time) stanje potrošenih podataka, ili moram da koristim neki gprs brojač?
Hvala :)

ne

ja koristim 5gb i nikad ne idem preko 4.5 na brojacu

sluzbenica mi je rekla da ce ti se sam povecavati racun kad predjes taj limit, al ja se svejedno ne bih igrao sa tim :)

pozzz

A kako se obracunava taj tarifni dodatak "Dodaj Internet".. kupis jednom pa ga trosis dok ne potrosis ili vazi mesec dana pa ga posle automatski produzavaju (i naravno ponovo naplate dodatak)?

A kako se obracunava taj tarifni dodatak "Dodaj Internet".. kupis jednom pa ga trosis dok ne potrosis ili vazi mesec dana pa ga posle automatski produzavaju (i naravno ponovo naplate dodatak)?

ovo drugo. Na pripejdu vazi 60 dana.

s tim sto ima koska ako zelis jednokratno da ga upotrebis... ako zelis da iskoristis 5gb u mesecu moras da se prijavis 1og i da se odjavis 30og... ako ga recimo aktiviras 10og, a odjavis 20-og racunace ti se dakle 5gb:30x10... sto ce reci imaces oko 1.7 grubo receno i naplatice ti se trecina te pretplate.. a sve sto prekoracis obracunace se normalno... (a ti verovatno neces ni imati pojma da si bilo sta prekoracio) i tu moze posle biti veeelikih problema... sracunaj koliko bi kostalo 1gb regularno :)

ja sam imao taj ***** sa onih 300mb pa sam srecom morao da platim oko 50e vise nego sto sam planirao ;)

da sam imao ovaj veci citali bi ste me u crnoj hronici i mozda bi jednom napravili doomoliku igru po meni :d

Poslednja izmena od urednika:
kVu, ovo je informacija zlata vredna, ljudi pazite sta radite :)

Da li postoji mogucnost da se na neki nacin dodje do informacije gde je utrosen internet?
Dosao mi je u petak racun sa listingom i navodno sam 01.01.2010. u 02h spucao 400mb a mob samo automatski radi download weather informacija i mail-ova.

Piši reklamaciju :(

Izgleda da cu morati, kacio sam 02.01. mob na laptop da proverim neke sajtove ali opet 400mb.

Nazad
Vrh Dno